Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Талиателе с броколи, моцарела и сос "Болонезе"


Броколите накъсваме на малки розички и бланшираме в подсолена вода.

Как се приготвя сос "Болонезе" вече сме говорили, така че просто спазете рецептата от линка. Аз лично съм добавила и шепа сушени гъби. Ако имате повече време и желание можете да опитате да си приготвите домашни талиатели, тези от магазина са добър и бърз вариант също.

Твърдата моцарела, която съм използвала е подходяща за лазаня, вкусът й е мек, но не като на свежата моцарела.


Върху сварената паста, добавяме бланшираните броколи, парченца твърда Моцарела и заливаме със соса "Болонез"

Пак съм готвила по нощите и снимката отново е тъмна, извинявам се.
Коментари
2011-11-28 #2
Инна Георгиева
Това е много удобно, когато искаш да вкараш и зеленчук, а половинката ти смята, че единственото добро към паста е сос "Болонез" )
2011-11-27 #1
Наталия Мариова
Инна, страхотно, това ще го пробвам!
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Оризови нудъли със зеленчуци
· Постна лазаня с тиквички и броколи
· Крем супа със зеленчуци и овесени ядки
· Критараки с доматен сос и телешки кюфтенца
· Прясна паста със сушени пиперки, наденица и хрян
· Най-рядката паста - Su Filindeu, се прави само от три жени в света
· Tелешки кюфтенца с тиквички и магданоз в доматен сос
· Пикантни чили догс
· Кисело зеле по добруджански с месо и наденички
· Салата с леща белуга и семена от нар
· Любими есенни супи с тиква
· Постна крем супа от алабаш, карфиол, джинджифил и Мадраско къри
· Аранчини - италиански оризови топки
· Пълнозърнести спагети с гъби и соево мляко
· Бял и червен ориз със зеленчуци
· Пицата - от храна за бедните в Италия до любима храна в целия свят
· Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 25
· Пица от лимец с риба и каперси
· Как да направим плато сирена?
· Млечна крем супа с коприва, просо и пъдпъдъчи яйца
· Коприва с просо и сирене на фурна
· Пакистанската кухня - една по-различна екзотична разходка
· Пишмание - турският деликатен десерт
· Сусамът - древната храна с доказани днес много здравословни ползи
· Пита от многолистно тесто с аспержи, лук, синьо сирене, сметана и мащерка
· Изкуството на късната лятна вечеря
· Любимите рецепти с тиквички на Hera.bg
· Гриловани патладжани с леща и ароматни подправки на фурна
· Картофки на фурна с асафетида
· Патладжан с киноа, просо и лимоново-таханов сос
· Обръщана баница с праз, тиквички, овче сирене и пресен джоджен
· Импровизиран киш с праз и бекон
· 5 любими десерта с ябълки
· Торта със стар козунак без печене
· Изпитана рецепта за домашна горчица
· Любимите сладки на Hera.bg
Сряда
21
Октомври 2020
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3
4

5
6
7
8
9
10
11

12
13
14
15
16
17
18

19
20
21
22
23
24
25

26
27
28
29
30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Шоколадов терин с кестени
Шоколад и кестени е интересна комбинация за сладкиш, който всеки трябва да опита. Няма как да го объркаш...
Пръчици от тиквички със сусам
За любовта ми към тиквичките вече съм споделяла. Днес предлагам една идея за тиквички, които ги прави...
Рангелово блюдо
На Архангеловден жените приготвят обреден хляб наречен "рангелово блюдо" (рангелов хляб), "боговица"...
Супа с резене, коприва и левурда
Резенето, известно с доброто си антибактериално свойство, можете да срещнете с различни имена. Като мореч...
Мъфини с тиква и локум
Специално за нас Илиян Димитров, човекът, който стои зад Блоговодител, представи своя авторска рецепта...Тези...
Сладко от праскови
Сезонът на прасковите е тук. Ако имате плодни дръвчета, то сигурно се изправяте пред голямо количество...
Прасковата - мъхестият отличник
Прасковата е сред едни най-разпространените овощни видове у нас. Дръвчето принадлежи към семейство Розоцветни...
Омлет със спанак - бързо и полезно
Привет редакция на списание „Hera.bg”! Казвам се Диана, живея в София, наскоро се оженихме с моя дългогодишен...
Крем супа от боб
Бяхме на една виличка и домакинята бе решила да направи салата от зрял боб. Уви, беше позабравила боба...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook