Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Талиателе с броколи, моцарела и сос "Болонезе"


Броколите накъсваме на малки розички и бланшираме в подсолена вода.

Как се приготвя сос "Болонезе" вече сме говорили, така че просто спазете рецептата от линка. Аз лично съм добавила и шепа сушени гъби. Ако имате повече време и желание можете да опитате да си приготвите домашни талиатели, тези от магазина са добър и бърз вариант също.

Твърдата моцарела, която съм използвала е подходяща за лазаня, вкусът й е мек, но не като на свежата моцарела.


Върху сварената паста, добавяме бланшираните броколи, парченца твърда Моцарела и заливаме със соса "Болонез"

Пак съм готвила по нощите и снимката отново е тъмна, извинявам се.
Коментари
2011-11-28 #2
Инна Георгиева
Това е много удобно, когато искаш да вкараш и зеленчук, а половинката ти смята, че единственото добро към паста е сос "Болонез" )
2011-11-27 #1
Наталия Мариова
Инна, страхотно, това ще го пробвам!
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Оризови нудъли със зеленчуци
· Постна лазаня с тиквички и броколи
· Крем супа със зеленчуци и овесени ядки
· Прясна паста със сушени пиперки, наденица и хрян
· Кисело зеле по добруджански с месо и наденички
· Бурито с телешко и червен боб
· Най-рядката паста - Su Filindeu, се прави само от три жени в света
· Пълнозърнести спагети с гъби и соево мляко
· Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 25
· Любими есенни супи с тиква
· Постна крем супа от алабаш, карфиол, джинджифил и Мадраско къри
· Баница с праз, гъби и амарант
· Аранчини - италиански оризови топки
· Бял и червен ориз със зеленчуци
· Супа от коприва с ориз, гъби и много джоджен
· Пицата - от храна за бедните в Италия до любима храна в целия свят
· Пица от лимец с риба и каперси
· Бърза авокадо паста
· Млечна крем супа с коприва, просо и пъдпъдъчи яйца
· Коприва с просо и сирене на фурна
· Синьото сирене - изтънчена наслада за ценители на нетрадиционни вкусове
· Пакистанската кухня - една по-различна екзотична разходка
· Пишмание - турският деликатен десерт
· Сусамът - древната храна с доказани днес много здравословни ползи
· Изкуството на късната лятна вечеря
· Любимите рецепти с тиквички на Hera.bg
· Палачинки (катми) с мая
· Картофки на фурна с асафетида
· Патладжан с киноа, просо и лимоново-таханов сос
· Вегетариански (постен) бъргър
· Импровизиран киш с праз и бекон
· 5 любими десерта с ябълки
· Патладжанена разядка
· Какво да направим с кисело мляко през лятото?
· 3 страхотни рецепти за уикенда с кайсии
· Домашно сорбе с кайсии и касис
Четвъртък
14
Ноември 2019
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3

4
5
6
7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17

18
19
20
21
22
23
24

25
26
27
28
29
30
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Какво и как да приготвим с дюли?
След събирането на последните дарове на есента, често можем да се озовем с някоя и друга дюля. Този плод...
Как да си направим: Прясна паста
Признавам, че отдавна съм чела, че прясно приготвената паста е пъти по-добра от сухата, която купуваме....
Готвенето у дома – ниско квалифициран труд или изкуство
Често споделям с приятелки и колежки, какво съм сготвила предната вечер, как се е получило и каква е...
Патладжанчета с кайма
Предлагам ви една лесна, лятна рецепта за тези от вас, които все пак им се иска нещо месно :) 2 бр....
Патладжанът – историята на един плод
Родом от региона на Индия, култивиран преди около 4000 години, днес патладжанът е разпространен в почти...
Супа от тиква и скариди с кокос
В студените дни, когато слънцето рисува в стаята, а мислите застиват в пространството. Когато е зима,...
Празът - полезният братовчед на лука
Често пренебрегваме праза поради миризмата му. Но още по-често се налага да пием различни медикаменти...
Хранене на бавни обороти – движението Slow food
Всички познаваме фаст фууда – „бързата храна”. През работната седмица хапваме на крак пици, закуски,...
Брашното – някои го предпочитат черно
Бързам да уточня, че определението “черно” в заглавието е по-скоро преносно и обобщаващо. Иде реч за...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook