Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Суровоядски бонбони със сушени сливи


Рецепта на Милена от DeliFideli


        Добави в любими         Коментирай         Отпечатай         Изпрати
Милена от DeliFideli ни сподели една от оригиналните си и много обичани рецепти за суровоядски бонбони. В търсенето на здравословна алтернатива на любимия ни шоколад, тя стига до идеята да започне сама да прави бонбони. Пред Hera.bg Милена сподели, че държи на качеството на продуктите си и изцяло се придържа към принципите на достъпното здравословно хранене. В същото време е достатъчно смела да съчетава разнообразни вкусове или да залага на традиционни, но в необичайни комбинации. Рецептата, която сподели специално за Hera.bg, e точно такава:



Суровоядски бонбони със сушени сливи:

150 гр сушени сливи – блендирани на пюре
20 гр конопен протеин
20 гр ленено семе смляно
10 гр чия
50 гр кокосови стърготини
60 гр мед, може да го замените със фурми


"Това е една от любимите рецепти за бонбони на дъщеря ми. За рецептата не се изисква кой знае както като приготовление - само да имате блендер.

Смесвате всичко до хомогенна смес и овалвате в конопено семе или кокосови стърготини. Може да ги направите на бонбони или малки барчета.

Съхранявайте затворени в кутия и консумирайте с удоволствие."


Прочети повече за Милена и DeliFideli от интервюто, което даде за нас
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Тайните на вкусната и полезна зелена салата
· Лятна суперсалата с кейл, спанак и авокадо
· Пролетна салата с кълнове и авокадо
· Нетрадиционни идеи за традиционната печена тиква
· Как да: Приготвим сок от сушени сини сливи
· Изненадващите ползи на сока от сушени сини сливи
· Изкуството на късната лятна вечеря
· Любимите рецепти с тиквички на Hera.bg
· Прясна паста със сушени пиперки, наденица и хрян
· Патладжанена разядка
· Любими есенни супи с тиква
· Вкусни десерти с тиква
· 3 страхотни рецепти за уикенда с кайсии
· Домашно сорбе с кайсии и касис
· Козуначена пита след Великден
· Искате да носите обяд в офиса, но се чудите как точно става? Съвети за начинаещите
· Невероятни приложения на сока от киселите краставички
· Какво да направим с кисело мляко през лятото?
· За горещините: Студено приготвени летни ястия и салати
· Черна леща, "белуга" - богата на протеини, фибри, желязо и антиоксиданти
· Как да си направим кълнове от боб мунг?
Събота
17
Август 2019
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3
4

5
6
7
8
9
10
11

12
13
14
15
16
17
18

19
20
21
22
23
24
25

26
27
28
29
30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Крем супа от цвекло, тиква и джинджифил
Макар цвеклото да е един от най-сладките зеленчуци, реших да добавя и тиква, за да направя тази супа...
Прасковата - мъхестият отличник
Прасковата е сред едни най-разпространените овощни видове у нас. Дръвчето принадлежи към семейство Розоцветни...
Пастички "С любов"
Не е за всяка уста вишнавото кисело сърце с парченца от тръпчива арония. Меки като памук пандишпанови...
Палачинки (катми) с мая
Тези катми си имат история, която ме провокира да ги направя, макар да не ми се нрави идеята да чакам...
Суровоядска торта с шоколад и глог
Събрах есента - в тази суровоядска тортичка. Има какво ли не от нея - къпини, дюли, смокини, орехи, лешници....
Крем супа от боб
Бяхме на една виличка и домакинята бе решила да направи салата от зрял боб. Уви, беше позабравила боба...
Жените и бирата
В рекламния фолклор бирата е единствено мъжка привилегия, която силният пол използва не толкова по предназначение...
Risotto al radicchio e Gorgonzola
Рецептата ни представя Радостин Кирязов, собственик на италиански ресторант "PizzaRado", специално за...
Постна майонеза
Тази рецепта правя и записвам специално за Гени. Нейното детенце има алергия към яйца. Предложих й, освен...
Запечени броколи със сирене и яйца
Ако някога сте имали съмнения дали ще ви харесат броколите, сега е момента да опитате тази рецепта. Пригответе...
Хранене на бавни обороти – движението Slow food
Всички познаваме фаст фууда – „бързата храна”. През работната седмица хапваме на крак пици, закуски,...
Каперсите - нетрадиционната добавка с несравним вкус
Някои от нас ги смятат за плодове. Други за зеленчуци. Трети дори не са чували за каперси. А дори да...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook