Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

И за нашите деца Храната е най-доброто лекарство!



        Добави в любими         Коментирай         Отпечатай         Изпрати
Тадааа, какво имаме на тази снимка: Бял и червен ориз с хрупкави зеленчуци - Снощната вечеря + нослето на един помощник и неговия въпрос "Вкусно ли е, мамо?" :)

Понеже една приятелка ме попита какво хапва Мартинчето, докато ние постим. Ами почти винаги същото. Просто на него предлагам и допълнително друга храна.

Да храним децата си здравословно от много малки (още от бебета) е добра инвестиция в здравето. На 4-5 годишна възраст почти всичко, което си вложил като идея, опит, старание за здравословен начин на хранене в едно дете, е узряло. Разбира се, това не може да се случи без личния пример на родителите. За нас е много по-трудно, защото отраснахме в други времена, но сега нямаме извинение. Освен, ако не искаме да си го намерим. :)

Храната е най-доброто лекарство!
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Принуждаването на децата да пазят диета може да навреди на здравето им
· Проучване: Вафли, бебешки храни, снаксове, чипс - пълни с канцерогенния акриламид
· Сок от черна ряпа срещу кашлица за деца
· Искате да носите обяд в офиса, но се чудите как точно става? Съвети за начинаещите
· Невероятни приложения на сока от киселите краставички
· Какво да направим с кисело мляко през лятото?
· Как да подобрим концентрацията у децата?
· Как неправилното хранене застрашава децата през 21 век?
· Да възпитаваме, а не да дресираме децата си
· Видове нарушения на съня и как да се справим с тях?
· Защо да хапваме мед вечер преди лягане?
· Масло от мента за облекчаване на алергии и за повече енергия
Вторник
22
Октомври 2019
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3
4
5
6

7
8
9
10
11
12
13

14
15
16
17
18
19
20

21
22
23
24
25
26
27

28
29
30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Свинската мас - отново в центъра на вниманието
Свинската мас е изконна част от българския бит. Тя е била незаменима част от всички битови, лековити...
Кулинарната традиция на глинените съдове
Понятието Българска национална кухня е доста мъгляво. Не са много ястията, които можем да наречем типично...
Kексче с шоколадова душа
Кексчето има хрупкава коричка и мека, ефирна вътрешност. Ето защо го нарекох: с шоколадова душа. Продукти...
Шоколадово "Сърце" за Св. Валентин
Отново в търсене на най-атрактивния сладкиш за св. Валентин? Да, и аз съм така...Преди време си купих...
Замразените зеленчуци - полезни или не
Замразените зеленчуци са истинско спасение за работещите домакини – намират се във всеки супермаркет,...
Сол или сол
Солта е най-простата подправка. Дотолкова сме свикнали с нея, че прибавянето й в основните ястия изобщо...
Патладжанът – историята на един плод
Родом от региона на Индия, култивиран преди около 4000 години, днес патладжанът е разпространен в почти...
Маринован джинджифил
Маринованият джинджифил, така, както уасаби, е чест спътник на сушито. Той се сервира между отделните...
Трюфелите – по- ценни от злато
Трюфелите отдавна са символ в цял свят на лукса, благосъстоянието и като цяло на гурме кухнята. Познати...
Рязана долма
Името на това бързо зеленчуково ястие се появи на шега. Имам един приятел, който много обича постна долма....
Тайните на хубавия кекс
Много дълго време съм се заблуждавала относно кексовете. Мислех си, че заради моя Голям Импровизаторски...
Вкусна баклава
У дома си облизват пръстите с тази баклава. Сладичка! Така на нас най-много ни харесва! Малките парченца...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook