![]() |
|
Виж още статии за: Рецепти · Кулинар - повече за: · Полъхът на Изтока · Подправките · Япония, Японска кухня · Китайската кухня · Рецепти за сосове · Ферментиралите храни ·
![]() 2010-02-12 #7 ![]() Milena Drajkova Пилешко-най ефектно крилца-за 2 часа в марината-соев сос,мед и малко олио,след това се овалват в суров сусам и се пържат-но и рецептата на Цвети изглежда отлично,ще опитам. 2010-02-11 #6 ![]() Цвети Опасни кулинарки, ей. Ако не ме познава човек, ще рече, че само край печката стоя, хахахахха. ![]() 2010-02-11 #5 ![]() Инна Георгиева В моята Цвети пък има кока кола. Аз също ползвам мед - особено с портокалов сок на пилешки бутчета.. ![]() ![]() Виж още статии за: Рецепти · Кулинар - повече за: · Полъхът на Изтока · Подправките · Япония, Японска кухня · Китайската кухня · Рецепти за сосове · Ферментиралите храни ·
|
![]() ![]() ![]() ![]() Домашен хляб и козунак за хора, които нямат време
След поредния телевизионен репортаж за проверки върху качеството на хляба, си помислих – какво би станало,...
![]() ![]() ![]() Палачинки от червено цвекло
Тази чудесна рецепта е приготвила и изпрати Ели Цветанова
Искам да споделя, че направих страхотни...
![]() ![]() ![]() Пълнени кръгли тиквички с тученица и козе сирене
Тези кръгли тиквички са наистина много симпатични и ефектни. Получих ги дар, a докато се чудех как да...
![]() ![]() ![]() Салата "Златна есен"
Нарекох тази салата „Златна есен”. Първо, защото цветовете й напомнят на пъстра гора в края на октомври...
![]() ![]() Салата с ряпа дайкон
Ряпата дайкон вече трайно се е настанила до нашенската - обикновена бяла, черна, червена ряпа. В родината...
![]() ![]() Свежа лимонада с диня, малини и кокосова вода
Всички обожават това време на годината. Юли и август са месеците, в които някъде в междублоковите пространства...
![]() ![]() Домашно сорбе с кайсии и касис
Откакто прочетох рецептата за сорбе само с две съставки, наумих си просто да я направя! Набавих си страхотно...
![]() ![]() ![]() Питки със сирене за Димитровска задушница
В народните вярвания се смята че св. Димитър е брат и на архангел Михаил (душевадника). Затова на някои...
![]() ![]() ![]() Хлябът – насъщната храна
Почитан и възхваляван, хлябът е основната храна на хората още от най-дълбока древност. Затова с основание...
![]() ![]() Aфродизиаците в ежедневното ни меню
Връзката между храната, която консумираме, и сексуалната ни кондиция, е позната още от Древността. Сексуалната...
![]() ![]() ![]() За тиквичките с любов - II
В нашия дом
Тиквичките могат да се приготвят по много начини: печени, варени, задушени, пържени. В някои...
![]() ![]() Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 21
Ден 21, понеделник след уикенда. През уикенда хапнахме крем супа и риба, плодове, ядки. Под поста ми...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |