![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Последователните стъпки на ремонта - I
Ако сте запланували ремонт през тази година, именно сега е най-подходящото време да му дадете старт....
![]() ![]() Какво да правим с великденските яйца след Великден
Независимо как сме боядисали великденските яйца, независимо колко от тях сме спасили от спукване при...
![]() ![]() Етеричните масла - приложение у дома
Има изписани толкова много материали за етеричните масла – техният произход, функции, предназначение,...
![]() ![]() С какво още да поднесем виното?
Според известната традиция, ако не се сервира с основно ястие, виното се поднася със сирена и/или сухи...
![]() ![]() Коледни пости - в очакване на Коледа
Малко остава до Бъдни вечер и края на постите. Тогава, знаем, на трапезата се слагат нечетен брой, все...
![]() ![]() Кактусите - бодливите красавци II
Почва и пресаждане
Кактусите нарастват бавно, затова трябва да се пресаждат рядко – на 4-5 години. Най-подходящият...
![]() ![]() Замърсителите, които не съобразяваме в бита
Всички знаем за големите замърсители на околната среда - промишлеността, транспортът, неразумната консумация...
![]() ![]() Нова година с родителите ни - 3 добри причини да прекараме празника заедно
Помните ли аромата на онези розови сладки, които приготвяше майка ви за Нова година? Бяхте малки и този...
![]() ![]() Еко съвети в очакване на бебето
Днес почти всяка сфера в живота ни е свързана със стремежа към щадящо околната среда поведение и начин...
![]() ![]() Да разкрасим през пролетта междублоковите пространства
С наближаването на пролетта идва най-подходящият момент да разкрасим пространствата около блоковете....
![]() ![]() Съединението на Княжество България с Източна Румелия в документи от архива
На 8 септември 1885 г. Александър I издава прокламация, с която се обявява за „княз на Северна и Южна...
![]() ![]() Моето бюро, моята крепост - I
Бюрото място, на което прекарваме различен брой часове и от чието удобство и функционалност зависи колко...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |