Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Пиле печено на сол


Предлагам ви една рецепта, която става изключително бързо и не се налага „да се въртите” около печката. Не е възможно да я объркате.

1 пиле
1 пакет сол


Пилето се измива, изцежда и подсушава много добре. В тава, изсипваме пакета със сол и върху него поставяме пилето. Печеме във фурната на 200 градуса за 50-60 минути.. Веднага след изпичането го изваждаме от солта.
Коментари
2015-03-08 #11
Венета
Пилето, изпечено по посоченият начин е изключително крехко, сочно и много различно- правила съм го поне 30 тина пъти. Една подробност- винаги съм ползвала само морска сол, пекла съм така и цели риби. Не коричката не става солена, опитайте веднъж и ще стане любим начин за приготвяне.
2014-05-01 #10
Мими
Гледам рецептата и се чудя... Не е ли после коричката твърде солена?
2011-10-27 #9
Атанасова
Наистина е лесно и вкусно. В нашето семейство от години използваме тази рецепта за печено пиле с хрупкава коричка
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Димитровден - Рецепти за Димитровската трапеза
· Банички с ябълки
· Ябълков кейк
· Оризово фиде с пиле и броколи
· Крем супа с тиквички, пилешко и босилек
· Ориз с черни гъби, соеви кълнове и пиле
· Вкусни десерти с тиква
· 10 пролетни рецепти със зеленолистни зеленчуци
· Паламуд плакия по варненски
· Прясна паста със сушени пиперки, наденица и хрян
· Какво става, когато изключим месото от менюто си?
· Домашният костен бульон - класическата зимна рецепта за здраве
· Импровизиран киш с праз и бекон
· Любимите рецепти с тиквички на Hera.bg
· Патладжанена разядка
· Как да направим плато сирена?
· Любимите сладки на Hera.bg
· 5 любими десерта с ябълки
Неделя
23
Февруари 2020
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2

3
4
5
6
7
8
9

10
11
12
13
14
15
16

17
18
19
20
21
22
23

24
25
26
27
28
29
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Мързелив Ягодов чийзкейк
Сладкишът е без печене, става бързо и лесно. Подходящ е и за начинаещи сладкари. В оригиналната рецепта...
Петел яхния
Петел яхния е характерно ястие за трапезата на Димитровден 1 петел /или кокошка/ 1 кг лук 1-2 ...
Нетрадиционни идеи за традиционната печена тиква
Победителят във Втори кулинарен конкурс по устойчиво готвене, ученикът от Добрич Росен Георгиев, обеща...
Китайско зеле с тиквички, моркови и соеви кълнове
Зеленчуковите ястия са прекрасен начин да прочистим организма, да приемем повече витамини и минерали....
Курбан шаран
Aко препочитате допълнително плънка увеличете ориза. Орехите изпечете предварително - така става...
Крем супа със зеленчуци и овесени ядки
Здравейте от Hera.bg! Пише Ви Маргарита от София. Изпращам Ви любимата си рецепта, която вкъщи май само...
Сладкиш със сини сливи
През този сезон плодовете са в изобилие, а ето че дойде ред и на сините сливи. Рядко приготвям сладкиши,...
Домашен хляб с квас в хлебопекарна
Тази година се зарекох по време на постите да опитам да хвана квас. Първият път беше неуспешен, но след...
Крем супа от цвекло, тиква и джинджифил
Макар цвеклото да е един от най-сладките зеленчуци, реших да добавя и тиква, за да направя тази супа...
Кокосовото мляко
Много хора по една или друга причина не искат да консумират прясно мляко – дали защото са вегетарианци,...
Oвнешка яхния с праз
Овнешката яхния с праз е характерна рецепта за Петковден 1 кг овнешко месо 1 кг праз 2 домата 100...
"Който казва, че не обича шоколад, вероятно лъже"
Чудили ли сте се защо, след като сте изяли цял шоколад или преполовили кутия бонбони, желанието ви да...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook