Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Кулинария

«123456789101112131415»

Майорана - непозната билка и подправка с ароматерапевтичен ефект
Въпреки че малко прилича на ригана, това растение не е така широко употребявано като него. За някои от нас майораната е почти непозната подправка. Трудно се сещаме в кухнята за нея, а тя е една от най-добрите...
Пълнозърнести спагети с гъби и соево мляко
По време на постите или ако имате непоносимост към лактоза, тази рецепта е нещо, което можете да опитате. Ядковите и зърнени напитки са алтернатива на кравето мляко. Тук съм използвала соево мляко, защото...
Постен кокосов кекс с какао
За този кекс не ви трябват миксери, бъркалки, щуротии. Всичко забърквам в една купа, спазвайки основното правило - към всички течни съставки добавям постепенно сухите. Правя уточнение, че ако обичате...
Крем супа с червена леща и Рас ел ханут
Червената леща е източник на белтъчини. В нея се съдържа много желязо, което я прави добър избор за бременни, деца, хора, които имат нужда от подсилване на имунната система, преодоляване на чувството за...
Картофки на фурна с асафетида
Асафетида (Ferula asafoetida.) е подправка-билка, идваща от националните кухни на Иран и Афганистан. Въпреки това, на Индийския субконтинент, където подправката се нарича Хинг, е също често използвана....
Пица от лимец с риба и каперси
Под поста ми за патладжанчетата с киноа една мила дама на име Анета ми предложи да опитам пица от лимец с червен лук, чери домати и риба. Ако има нещо, което винаги съм отбягвала да опитам, вероятно това...
Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 21
Ден 21, понеделник след уикенда. През уикенда хапнахме крем супа и риба, плодове, ядки. Под поста ми за патладжанчетата с киноа една мила дама на име Анета ми предложи да опитам пица от лимец с червен...
Повече за: Асафетида подправката - билка
Асафетида (Ferula asafoetida) е подправка-билка, идваща от националните кухни на Иран и Афганистан. Въпреки това, на Индийския субконтинент, където подправката се нарича Хинг, е също често използвана....
Постен дип с авокадо и тахан
Като веднъж минала през Коледните пости мога да кажа, че закуската е слабото място на постите. Толкова сме свикнали със запечени сандвичи с кашкавал, банички със сирене или поне филийка с масло, че много...
Ябълкови тиганички със захар мусковадо
Мусковадо се произвежда от захарна тръстика, като по-разпространена е тъмнокафявата. Името й произхожда от испанската дума "mascabado" (нерафинирана). Не стои на гранулки, даже си е доста лепкава и има...

«123456789101112131415»

Четвъртък
20
Юни 2019
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2

3
4
5
6
7
8
9

10
11
12
13
14
15
16

17
18
19
20
21
22
23

24
25
26
27
28
29
30
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Рецептиоще
Как да...още
Кулинар - повече за:още
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook