Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      
Коментарите на Инна Георгиева

«123456789»

Тарама хайвер
Коментар: Доста съм убедена, Иванчо, че горчилката идва от торбичката, с която сте поставили за узряване в сол рибния продукт. Когато се приготвя със сол е по-добре да се маха ципата, в която е хайверът. Аз лично винаги съм го приготвяла със ситна морска сол, не знам има ли значение, но така спокойно може да престои около 1 година. Теоретично не е невъзможно да постигнеш емулсия и само от хайвер и олио - на практика майонезата представлява точно това. Не съм убедена обаче колко хора ще успеят да го постигнат. Та да кажем, че е просто по-лесно да има хляб, с по-гарантиран резултат, а вероятно и по-бюджетно. Относно пропорциите - не мисля, просто става по-интензивен, всеки обича различен вкус За блендера - съжалявам, нямам никаква идея. Поздрави
Бонбони от фурми, портокалови корички, бадем и шоколад
Коментар: Рая, радвам се, че ти харесва!
Коментари по темата: 4      
Меденки "Мечи лапи"
Коментар: Привет, стават по-мек тип бисквити от познатите
Коментари по темата: 2      
Леща с тиква и индийски подправки
Коментар: Хах, забравила съм да опиша, ) Заедно с тиквата се слага
Коментари по темата: 2      
Честит рожден ден, бабо
Коментар: Здравей, Рая! Баба почина преди няколко години. Денят, в който пристигнах за погребението на другия ден... беше късно вечер. И една светулка ме посрещна. Никога няма да забравя този миг.

«123456789»

Четвъртък
22
Август 2019
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3
4

5
6
7
8
9
10
11

12
13
14
15
16
17
18

19
20
21
22
23
24
25

26
27
28
29
30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook