Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      
Коментарите на Инна Георгиева

«123456789»

Семейни и родови връзки - кой какъв е?
Коментар: Силвия, не мисля, че е регламентирано. Но поне в нашето семейство, моето дете казваше на моя вуйчо по име - вуйчо Едикой си - иначе е ясен какъв е по линия за детето ви - вуйчо на майка ми.
Коментари по темата: 39      
Как да сготвим крехко свинско бон филе (тънкости)
Коментар: След запечатване в тиган от всички страни по 2 минути всяка се пече в загрята предварително фурна на 200 градуса с вентилатор за 10-15 минути.
Коментари по темата: 2      
Как да съхраним: Хайвер за разбиване
Коментар: За моженето би следвало да може - но все пак има и момента с вкусовите качества. Не го чакай още година
Коментари по темата: 12      
Как да съхраним: Хайвер за разбиване
Коментар: Слави, според мен нищо му няма. По-скоро въпросът е олиото да не е гранясало - което е по-възможно за 1 година. Състоянието и на олиото и хайвера все пак може да разбереш, опитвайки ги преди разбиване.
Коментари по темата: 12      
Как да си захванем квас?
Коментар: Здравей, идеята е, когато захванеш квас, да си прехвърлиш в ново бурканче с вода няколко лъжички, а с случилия се квас да си приготвиш хляб. Този прехвърлен в бурканче може да държиш в хладилника. Когато искаш да го събудиш - най-добре в чисто бурканче пак изсипи сместа, добави водичка и захрани с брашно, няколко дни подред.

«123456789»

Неделя
2
Октомври 2022
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2

3
4
5
6
7
8
9

10
11
12
13
14
15
16

17
18
19
20
21
22
23

24
25
26
27
28
29
30

31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook