![]() |
|
Виж още статии за: Цитати, мисли, афоризми · Вдъхновение на Хера ·
![]() Виж още статии за: Цитати, мисли, афоризми · Вдъхновение на Хера ·
|
![]() ![]() ![]() ![]() Български учени направиха бира без глутен
Български учени от Института по криобиология и хранителни технологии (ИКХТ) разработиха безглутенова...
![]() ![]() ![]() Магията на шоколада
Някои го предпочитат черен, други с лешници, трети с вкусен пълнеж – въпрос на темперамент. Защото шоколадът...
![]() ![]() Да се гмурнеш. Буквално.
Както всяка година, морските ни приключения занимават умовете и сърцата ни още от пролетта. Планирането...
![]() ![]() Доброто
Видях го вече. Зная, че е там –
това, което винаги си търсил,
когато си безкрайно тих и сам,
и повален....
![]() ![]() Луиза Мей Олкът: „Бъди достоен за любовта и тя ще дойде при теб"
Верният приятел е силна защита. И този, който го е намерил, е намерил съкровище.
Луиза Мей...
![]() ![]() Никога не се моли за нещо, което можеш да постигнеш сам
Никога не се моли за нещо, което можеш да постигнеш сам.
...
![]() ![]() ![]() Как започват разделите?
Първо тръгва мечето,
на което един ден му пада крачето,
а след него и двете кафяви очета –
стъкълца...
![]() ![]() Черешова задушница - Яна Кременска
Набери ми череши. Не отлагай за после.
От върха ги бери. Да са леко горчиви.
Аз отдавна съм там, но...
![]() ![]() Ще те разберат само, колкото виждат и колкото чуват
Не се измъчвай,
ще те разберат само, колкото виждат и колкото чуват.
Никой няма да бъде като теб на...
![]() ![]() Октомври
Октомври е. И вече ставам златна.
В прегръдките на есента притихвам.
Танцува вятърът ми листопадно.
А...
![]() ![]() Ярослав Вешин - чешкият художник, който обикна България
Ярослав Франтишек Юлиус Вешин е чешки художник, който трайно свързва живота и творчеството си с България,...
![]() ![]() БАН с призив за защита богатството, красотата и звучността на българския език
В навечерието 24 май Българската академия на науките излезе в призив за защита богатството, красотата...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |