|
Виж още статии за: Цитати, мисли, афоризми · Личности ·
Виж още статии за: Цитати, мисли, афоризми · Личности ·
|
Сюзън Зонтаг: "Да фотографирате означава да удостоите със значение."
Сюзън Зонтаг (16 януари 1933 г. - 28 декември 2004 г.) е известна публицистка, есеистка, писателка и...
Най-скъпите пържени картофи в света вече са вписан в Гинес
Ресторант в Ню Йорк предлага порция пържени картофи на рекордно високата цена от 200 щатски долара, предаде...
Общо
Няма надежда един ден да сме
като другите.
Аз не умея, каквото умеят
съпругите.
Нищо не взимам и...
Виена - разказ с полезности за пътешественици - I
Много хора свързват Виена с Виенското колело, Виенската опера, Виенския валс или бал, с името на великите...
Консумацията на риба от реки и езера е равносилна на месец пиене на замърсена вода
Изяждането на една сладководна риба, уловена в река или езеро, е равносилно на пиенето за един месец...
Снимките на "Нешънъл джиографик" за 2015 г.
В Нешънъл джиографик не попадат каквито и да е снимки. Там се пращат милиони любителски (и не чак толкова)...
Да четеш въпросителни
Видя ли,
наистина видя ли
снега, звездите, красотата с котешки стъпки
Докосна ли,
наистина докосна...
Как така в калта сама да изоставя любовта?
Да бях умрял! До гуша ми дойде
с достойнство да се перчи лицемерът,
богатият от бедни да краде,
нищожества...
Ден 10 - Постове и пости: Прекрасното не идва за миг, а заради много мигове преди него
Като слънчев домат, сушен после на тъмно и сухо. Като тръпчива маслина, натопена в марината. Като прясната...
Кратуните - незалязващ чар и практичност за бита
Наскоро ни подариха малки кратунки и децата ме попитаха стават ли за ядене, служат ли за нещо. Започнах...
Храната, която вдъхнови дизайнер да създаде скици на красиви рокли
Какво е общото между зрънца нар, броколи, авокадо, лук, иглика и дизайнерски скици на рокли? Арменският...
Добрите съвети на д-р Петър Берон
Рибният буквар на д-р Петър Берон е първият български учебник, в който се представят факти от много области...
|
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |