|
2015-12-10 #1 ннн Изобщо не разбирам защо статия, толкова типична за БГ Нова година преди повече от 25 години, трябва да е илюстрирана със снимка, нямаща нищо общо с България |
Пресни подправки от терасата
Подправките са душата на всяко ястие, а какво по-хубаво от това да са пресни и току-що откъснати. Вече...
Коледни пости - в очакване на Коледа
Малко остава до Бъдни вечер и края на постите. Тогава, знаем, на трапезата се слагат нечетен брой, все...
„Личните бележници на Антон Чехов“ – за първи път в самостоятелен том на български
Искало ли ви се е да влезете в ума на любим писател и да видите как се раждат идеите му? Откъде тръгват...
Ароматизаторче с липа
Лято е и аромат на липов цвят се носи из въздуха. Ако живееш на улица с липи и спиш на отворен прозорец,...
Архангелова задушница
Архангеловата задушница, наричана още Архангелска задушница, Рангелова задушница, Хрангеловото одуше,...
Първите маратонки, изработени от пластмасови отпадъци от океана, скоро в магазините
Първите 7000 чифта спортни обувки, изработени от рециклирана пластмаса от Световния океан, влизат в търговската...
Как се играе на "Котешка люлка"?
"Котешка люлка" е сред най-старите игри, които човечеството познава. В нея могат да участват двама или...
Игликата - дискретният чар на пролетта като билка
Нежната крехка красота на Игликата се възприема като божие откровение...
Нашите прадеди смятали растението...
Декорации с миди, раковини и други морски съкровища
На плажа мидените черупчици са навсякъде около нас – даже не ги забелязваме. Децата ги събират с неутолима...
Съдомиялнята - лукс или инвестиция
Да наречеш някой домакински уред инвестиция може и да звучи пресилено, но не и неточно. Ако въпросният...
Как да изберем мебели за спалнята
Спалнята е нашето най-лично пространство, на чието обзавеждане заслужено отделяме толкова много време....
В разгара на летния сезон - кои са безопасните надуваеми съоръжения?
Глобален доклад на Световната здравна организация (WHO) посочва удавянето като третата водеща причина...
|
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |