![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() Водите на март
Тик-так, тик-так! –
настоява капчука.
Пролетта ще е тука
след петнайсет минути!
Сред виелици люти
вече...
![]() ![]() Кралица Елизабет II на 91 години
Кралица Елизабет II от династията Уиндзор е родена на 21 април 1926 г. Тя е по-голямата от двете дъщери...
![]() ![]() "Всячески избягвайте да си приписвате статута на жертва"
Всячески избягвайте да си приписвате статута на жертва. Колкото и ужасно да е положението, в което се...
![]() ![]() "С всичките си сили ненавиждам моето време. В него човекът умира от жажда"
...Болен съм. Тежко. Заради моето поколение, което е изпразнено от всякакво човешко съдържание. Поколение,...
![]() ![]() Коледни пости - Ден 17:
Украсяване на елхата. Официален дебют на рибата в менюто Днес е най- любимият ден за моето голямо момиче – денят, в който се украсява елхата. Е, и коледната утрин...
![]() ![]() Най-очакваната фотографска изложба на годината у нас - Вивиан Майер
Над 100 цветни и черно бели фотографии на една от най-забележителните жени в световната фотография -...
![]() ![]() Aко любовта унищожава свободата...
Aко
любовта
унищожава
свободата,
тя губи
своята стойност....
![]() ![]() Златоград – градът на Дельо Войвода
Златоград е най-южният град в България, намиращ се в Област Смолян в долината на река Връбница. Един...
![]() ![]() ![]() Когато някой е уязвим, а другият не се възползва
Доверие се гради тогава, когато някой е уязвим, а другият не се възползва от слабостта му....
![]() ![]() ![]() Доброто старо писмо
Най-краткото писмо
Най-пестеливата кореспонденция в историята, казват, е тази между Виктор Юго и първия...
![]() ![]() Не пропилявай възможностите си за бъдещето заради мигове комфорт в настоящето
Не пропилявай възможностите си за бъдещето заради мигове комфорт в настоящето....
![]() ![]() Павел Вежинов: "Всеки трябва да стига до своята истина сам, за да повярва в нея"
"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |