![]() |
|
![]() 2010-02-03 #2 ![]() valentina petrova влюбена сьм в тези перли но мисля 4е не ми стоят добре на вратлето ![]() |
![]() ![]() ![]() Пролет-лято 2010: Черна дантела или трогателна невинност
Дизайнерите отдавна представиха своята визия за настъпващата пролет, но по това време ние бяхме обладани...
![]() ![]() Да разнообразим малката черна рокля
Малката черна рокля е може би най-класическият елемент от дамския гардероб. Тя е за всеки случай, за...
![]() ![]() Естетическият вкус на децата
Има особен тип деца, които винаги изглеждат добре. Те са добре облечени от главата до петите, носят уместни...
![]() ![]() Гримът на есен-зима 2009/2010: Фатално привличане
Най-горещата новина в макиажа тази есен е триумфалното завръщане на опушения грим. Меките му, загатнати...
![]() ![]() Prada Есен - зима 2010/11
Явно модните дизайнери започват да се освестяват, защото вместо болнави, кльощави манекенки в ревюто...
![]() ![]() Марсала - цветът на 2015 г.
Всяка година престижният институт "Пантон" (Pantone Color Institute) обявява кой цвят ще властва през...
![]() ![]() Дрехи и среда
Казват, че по дрехите посрещат, по ума изпращат. От това следва, че дрехите са входният билет за определени...
![]() ![]() Пролетта стъпва леко като балерина
Скоро съвсем ще се затопли и ще настане времето, в което често си задаваме въпроса – „Какво да облека?”....
![]() ![]() Бялото злато – изисканата елегантност
Хилядолетия наред златото е имало ненадмината слава в изработката на бижута. Като най-благородният сред...
![]() ![]() Не казвайте сбогом на ръчния часовник
Социологически проучвания твърдят, че той е вече отживелица. Като доказателство ни предлагат да си направим...
![]() ![]() 25 различни начини да вържем шала си
Преходните сезони са времето, когато шаловете са във вихъра си. Те привличат внимание и придават индивидуалност...
![]() ![]() “Тежката артилерия” при бижутата
Стомана, волфрам, титан - звучат повече като материали за промишлеността и самолетостроенето и определено...
![]() |
![]() |
| Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |