Българската кухня
«123456789101112»
 Българската баница и мурсалския чай станаха част от ресторанти в Токио
Българската баница и мурсалския чай влизат във веригата ресторанти World Breakfast All Day в Токио, където са част от предлагана целодневна българска закуска, научи Hera.bg
Проектът се реализира с активното съдействие на посолството, което участва при подготовката на менюто и информационните материали...
|  Печено агнешко на порции с гарнитура от ориз, булгур и спанак
В моето детство Гергьовден беше най-радостният ден в годината. Дворът - пълен с живот, градината – с току-що засят разсад, всички се суетят чевръсто и поколенията се събираха. На нашата улица имаше една зидана пещ, в която се печаха гергьовските агнета. Нареждаха се в големи тави, пещта се зазиждаше...
|  Бърз обяд със спанак, чери домати, яйца и самардала
Идейка за нещо много бързо, полезно и вкусно, приготвено за по-малко от 25 минути в нашия хоум офис днес.
Спанак с чери домати, сирене, яйца, пресен джоджен и самардала.
😻Обичам тази подправка самардала. Растението, което е от семейство лукови се смила на каша, след което се смесва със...
|  Вкусни десерти с тиква
Тиквата е любим есенен плод, но при нея има една особеност - тя просто е толкова голяма! Затова често се чудим какво да направим с нея - хем да я ползваме оптимално, хем да не ни омръзва. Ние в Hera.bg обичаме много тиква и предлагаме любимите си есенни десерти с нея:
Печената тиква е първото, за...
|  10 пролетни рецепти със зеленолистни зеленчуци
От пролетния конкурс "Пролет с Hera.bg" научихме някои нови рецепти с любимите ни зеленолистни зеленчуци, припомнихме си класиката - като зелената мусака или копривената каша, и потвърдихме това, което знаем. А то е, че сезонната "зелена" кухня е вкусна, здравословна, много традиционна за нас и в същото...
|
«123456789101112» |
|
Вторник 31 Януари 2023 |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
|
Абонирай се за новости
Най-новото от
|