![]() |
|
Виж още статии за: Миналото · Аз съм българче ·
![]() Виж още статии за: Миналото · Аз съм българче ·
|
![]() ![]() ![]() Сила от и за природата - да посадим дръвче
Идването на есента много често се свързва с чувството на загуба и тъга, със засилване на депресивните...
![]() ![]() ![]() Планове покрити с прах
Отлагането може да бъде изкуство, но може и да ни изиграе лоша шега. Когато не позволяваме на нещата...
![]() ![]() ![]() Защо се целуваме?
Очите й са широко отворени, докато се взират в твоите. Обвиваш с ръка кръста й и я придърпваш към теб....
![]() ![]() Антон Чехов: „Животът, прекаран в безделие, не може да бъде чист.“
„Човек е онова, което мисли за себе си.“
Антон Чехов: Кои са културните хора - в писмо до брат му...
![]() ![]() За всичко си има място...
За всичко си има място,
време
и човек.
Понякога
човекът си само
ти....
![]() ![]() Заключваха ме...
Заключваха ме - счупвах всяка брава,
не чувствах как вината в мен тече!
А в сянката ми девствено лилава
се...
![]() ![]() Карл Попър: "Трябва да правим планове за свобода, а не само за сигурност."
"Отворените общества не поддържат един-единствен възглед за "истина", а по-скоро се опитват да установяват...
![]() ![]() Разчупи езиковите бариери с моментален преводач Vasco Translator M3
Нека бъдем честни – повечето от нас са попадали в ситуация където езиковите ни познания не са били достатъчни...
![]() ![]() Как егото пречи да видим любовта?
"На ранните етапи на много от така наречените романтични връзки играенето на роля е доста често срещано...
![]() ![]() Как да остаряваме красиво
Всяко поколение има своята мъдрост, всеки човек - своята истина за живота. Със съветите е така - склонни...
![]() ![]() Жан Кокто: „Бъди себе си. Светът се възхищава на оригинала.“
Жан Кокто (5 юли 1889 г. - 11 октомври 1963 г.) е от онези артисти, които се сливат изцяло с духа на...
![]() ![]() И от зениците ми заваля
Плющеше като бесен.Всичко мокро:
дърветата, паветата, града...
Вън всичко бягаше под покрив
и само...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |