Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Хелоуин: Сандвичи - гробище


Сандвичите ковчези и надгробните плочи са лесни и вкусни. СТРАХотно предложение за домашното хелоуинско парти! Ще ги харесат и малки и големи.


Нужно ни е хляб - тостер(за ковчезите), черен хляб-тостер (за надгробните плочи), зелена салата, кетчуп, горчица, остър нож и нещо за пълнеж - можете да използвате хайвер, пастет, риба тон смесена с майонеза и каквото ви хрумне. За украса желирани бонбони: червеи или охлюви, които ще намерите в почти всеки магазин или пък буболечки от маслини.


На обикновен лист си начертайте формата на ковчега и надгробната плоча. Ако сте доволни от резултата изрежете шаблоните на по-твърд картон.

Поставете шаблона върху филията и с помощта на остър нож изрежете ковчезите и надгробните плочи.

Само ковчезите наредете върху решетката на фурната и запечете на горен реотан до златисто, надгробните плочи са с тъмен цвят и нямат нужда.

След това слепваме две по две еднакво изрязани ковчези и надгробни плочи с пълнежа, който сме избрали. Отгоре изрисуваме ковчезите и надгробните плочи с кетчуп и горчица.

Салатата нарязваме и нареждаме в две чинии, в едната нареждаме ковчезите а в другата надгробните плочи. Украсяваме с желирани бонбони или буболечки от маслини.

За вас СТРАШНИ сандвичи приготвиха Анелия Качакова и Инна Георгиева




Коментари
2015-10-07 #26
andrea
Супер е и е елементарно
2014-10-30 #25
даяна
Якоооооооо направо сууууууупер елементарнооооооо
2012-10-31 #24
гери
супер страхотни идеи и са лесни и не са скъпи.
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Бисквити с тиква
· Хелоуин: Отрязани пръсти
· Напитка за Хелоуин
· Как да: Приготвим сушени домати
· Песто Дженовезе - кулинарно изкушение от Италия
· Брускети асорти
· Идея за тематично парти: Булченско парти
· 7 постни дипове и разядки за всякакви поводи
· Отпразнувайте края на лятото с парти на открито
· Парти идеи за Хелоуин: Сандвичи-мумии
· Парти идеи за Хелоуин: Кървави спринцовки
· Декорация за Хелоуин: Прилеп и четири различни идеи с него
· „Вкусът на България в четири сезона“: Опитайте тези прекрасни рецепти от книгата на Иван Звездев
· Аспержов зелен боб с пушен бекон
· Патладжан ветрило на фурна - да си оближеш пръстите!
Вторник
18
Ноември 2025
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2

3
4
5
6
7
8
9

10
11
12
13
14
15
16

17
18
19
20
21
22
23

24
25
26
27
28
29
30
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Мароканската кухня – пиршество за душата - I
Мароканската кухня е много вкусна, оригинална и богата, леко пикантна, простичка, засищаща и има какво...
Лазаня "Болонезе"
Със сигурност ако си майстор в приготвянето на паста и имаш машинка за такава, да си приготвиш кори за...
Помогни на Цвети! Изпрати постна рецепта
Играта "Помагам на Цвети ot Hera.bg" ще се състои от 2 до 25 декември 2013 година, включително.  Както...
Хелоуин: Отрязани пръсти
Тези зловещи отрязани пръсти увити в бинт са просто дебърцини с кетчуп и арабска питка. Ефектно и лесно. Нужно...
Печена трицона
Тази рецепта често я правеше свекърва ми и никъде другаде не съм виждала някой да я приготвя. В тяхната...
1
Как да съхраним картофи през зимата
В нашата страна картофите са основен продукт в зимното меню. Независимо дали ги печем, варим или пържим...
Панирани пиперки с доматен сос
Всеки сезон носи своето очарование, своите блага – така, както природата е разпоредила да стане. Силно...
За тиквичките с любов
Заедно с лятото идва и сезонът на тиквичките. Макар че да си ги закупиш по всяко време на годината вече...
Ягодите - защо да ги хапваме
Тя е един наистина уникален плод. Не само, че е много красива, свежа и ароматна, а и е нещо като символ...
Пилаф "Трите зърна"
Пилафът е едно традиционно ястие от Арабския свят и Ориента. Но както всяка традиция, всеки я разбира...
1
Мъфини с тиква и локум
Специално за нас Илиян Димитров, човекът, който стои зад Блоговодител, представи своя авторска рецепта...Тези...
Пържола с шоколад
Последният път, когато срещнах тази метафора, тя беше използвана като синоним на "манджа с грозде" т.е...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Facebook