Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Хелоуин: Сандвичи - гробище


Сандвичите ковчези и надгробните плочи са лесни и вкусни. СТРАХотно предложение за домашното хелоуинско парти! Ще ги харесат и малки и големи.


Нужно ни е хляб - тостер(за ковчезите), черен хляб-тостер (за надгробните плочи), зелена салата, кетчуп, горчица, остър нож и нещо за пълнеж - можете да използвате хайвер, пастет, риба тон смесена с майонеза и каквото ви хрумне. За украса желирани бонбони: червеи или охлюви, които ще намерите в почти всеки магазин или пък буболечки от маслини.


На обикновен лист си начертайте формата на ковчега и надгробната плоча. Ако сте доволни от резултата изрежете шаблоните на по-твърд картон.

Поставете шаблона върху филията и с помощта на остър нож изрежете ковчезите и надгробните плочи.

Само ковчезите наредете върху решетката на фурната и запечете на горен реотан до златисто, надгробните плочи са с тъмен цвят и нямат нужда.

След това слепваме две по две еднакво изрязани ковчези и надгробни плочи с пълнежа, който сме избрали. Отгоре изрисуваме ковчезите и надгробните плочи с кетчуп и горчица.

Салатата нарязваме и нареждаме в две чинии, в едната нареждаме ковчезите а в другата надгробните плочи. Украсяваме с желирани бонбони или буболечки от маслини.

За вас СТРАШНИ сандвичи приготвиха Анелия Качакова и Инна Георгиева




Коментари
2015-10-07 #26
andrea
Супер е и е елементарно
2014-10-30 #25
даяна
Якоооооооо направо сууууууупер елементарнооооооо
2012-10-31 #24
гери
супер страхотни идеи и са лесни и не са скъпи.
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Бисквити с тиква
· Хелоуин: Отрязани пръсти
· Напитка за Хелоуин
· Как да: Приготвим сушени домати
· Песто Дженовезе - кулинарно изкушение от Италия
· Брускети асорти
· Идея за тематично парти: Булченско парти
· 7 постни дипове и разядки за всякакви поводи
· Отпразнувайте края на лятото с парти на открито
· Парти идеи за Хелоуин: Сандвичи-мумии
· Парти идеи за Хелоуин: Кървави спринцовки
· Декорация за Хелоуин: Прилеп и четири различни идеи с него
· „Вкусът на България в четири сезона“: Опитайте тези прекрасни рецепти от книгата на Иван Звездев
· Аспержов зелен боб с пушен бекон
· Патладжан ветрило на фурна - да си оближеш пръстите!
Четвъртък
10
Октомври 2024
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3
4
5
6

7
8
9
10
11
12
13

14
15
16
17
18
19
20

21
22
23
24
25
26
27

28
29
30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Джинджифилът – подправка и лекарство
Пикантен и тръпчив, джинджифилът пробужда вкусовите усещания, напомняйки донякъде на цитрус и на бял...
Жените и бирата
В рекламния фолклор бирата е единствено мъжка привилегия, която силният пол използва не толкова по предназначение...
Свински филенца с левурда и каперси
За тази рецепта използвах свинско филе, но вие можете да изберете прясно, свинско месо без много мазнина....
Индийска крем супа с нахут
Здравейте всички, аз съм Дарина от Червен бряг. Пращам една от най- любимите си рецепти, за да направите...
Морковена крем супа
Ако някой ми беше казал, преди 13 години, че ще ям морковена супа, щях да му се изсмея в лицето. Сега...
Пилешки дробчета на фурна
Пилешките (,а и други,) субпродукти често са пренебрегвани на нашата трапеза. Съмнявам се да е заради...
Козуначена пита след Великден
Какво да правим със стария козунак? Това е вторият най-задаван въпрос след Великден. Първият, разбира...
Боб с пушени ребърца на фурна
Бобът, макар пристигнал само преди няколко века в България, днес е едно от традиционните български ястия....
Сладко от праскови
Сезонът на прасковите е тук. Ако имате плодни дръвчета, то сигурно се изправяте пред голямо количество...
Всичко за яйцата - II
Как да проверим свежестта на яйцата Ако имате яйца, в чиято свежест се съмнявате – подарени, купени...
Замразените зеленчуци - полезни или не
Замразените зеленчуци са истинско спасение за работещите домакини – намират се във всеки супермаркет,...
Пролетна салата с кълнове и авокадо
Привет на всички читатели на сп.”Хера”. Искам да се включа в конкурса, като ви представя любимата ни...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Facebook