Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Хелоуин: Сандвичи - гробище


Сандвичите ковчези и надгробните плочи са лесни и вкусни. СТРАХотно предложение за домашното хелоуинско парти! Ще ги харесат и малки и големи.


Нужно ни е хляб - тостер(за ковчезите), черен хляб-тостер (за надгробните плочи), зелена салата, кетчуп, горчица, остър нож и нещо за пълнеж - можете да използвате хайвер, пастет, риба тон смесена с майонеза и каквото ви хрумне. За украса желирани бонбони: червеи или охлюви, които ще намерите в почти всеки магазин или пък буболечки от маслини.


На обикновен лист си начертайте формата на ковчега и надгробната плоча. Ако сте доволни от резултата изрежете шаблоните на по-твърд картон.

Поставете шаблона върху филията и с помощта на остър нож изрежете ковчезите и надгробните плочи.

Само ковчезите наредете върху решетката на фурната и запечете на горен реотан до златисто, надгробните плочи са с тъмен цвят и нямат нужда.

След това слепваме две по две еднакво изрязани ковчези и надгробни плочи с пълнежа, който сме избрали. Отгоре изрисуваме ковчезите и надгробните плочи с кетчуп и горчица.

Салатата нарязваме и нареждаме в две чинии, в едната нареждаме ковчезите а в другата надгробните плочи. Украсяваме с желирани бонбони или буболечки от маслини.

За вас СТРАШНИ сандвичи приготвиха Анелия Качакова и Инна Георгиева




Коментари
2015-10-07 #26
andrea
Супер е и е елементарно
2014-10-30 #25
даяна
Якоооооооо направо сууууууупер елементарнооооооо
2012-10-31 #24
гери
супер страхотни идеи и са лесни и не са скъпи.
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Бисквити с тиква
· Хелоуин: Отрязани пръсти
· Напитка за Хелоуин
· Как да: Приготвим сушени домати
· Песто Дженовезе - кулинарно изкушение от Италия
· Брускети асорти
· Идея за тематично парти: Булченско парти
· 7 постни дипове и разядки за всякакви поводи
· Отпразнувайте края на лятото с парти на открито
· Парти идеи за Хелоуин: Сандвичи-мумии
· Парти идеи за Хелоуин: Кървави спринцовки
· Декорация за Хелоуин: Прилеп и четири различни идеи с него
· „Вкусът на България в четири сезона“: Опитайте тези прекрасни рецепти от книгата на Иван Звездев
· Аспержов зелен боб с пушен бекон
· Патладжан ветрило на фурна - да си оближеш пръстите!
Събота
25
Май 2024
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3
4
5

6
7
8
9
10
11
12

13
14
15
16
17
18
19

20
21
22
23
24
25
26

27
28
29
30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Как да: Почистим череши/вишни от костилки
И така, ако си попаднал на този пост е ясно, че вероятно нямаш уред за отстраняване на костилки, като...
Дестилати в готвенето: От коняк в сосовете до ром в десертите
Алкохолът и храната са две удоволствия в живота, които често се допълват по един магичен начин. Това...
Защо да хапваме тиква: 10 причини
Тиквата, със своите ярко оранжеви тонове и характерни форми, не само е символ на есента, но и е невероятно...
Вишновката на мама
Изпуснах точното време, в което исках да споделя тази рецепта. Но нека я има за следващите ви вишневи...
Повече за: Асафетида подправката - билка
Асафетида (Ferula asafoetida) е подправка-билка, идваща от националните кухни на Иран и Афганистан. Въпреки...
Попска яхния от петел
Попската яхния от петел е характерно ястие за празника на Свети Димитър 1 петел /1.500/ 1 кг арпаджик 1/2...
Два вида козуначени мъфини за Великден
Започвам с това, че винаги ме е било страх от козунаците. Не, че не ги обичам – напротив, но месенето...
Постни сарми за Бъдни вечер
На трапезата за Бъдни вечер традиционно присъстват постните сарми – зелеви или лозови, а най-добре и...
Супа от коприва и пащърнак
Копривата съдържа много лесноусвояеми белтъчини от растителен произход. Добър източник на желязо е и...
Готвенето помогнало на човек да развие мозъка си
Готвенето е помогнало на човека да развие мозъка си и е допринесло за възникването на религиите и културата,...
Постен какаов сладкиш
Този сладкиш е истински пир за сетивата и една сладка наслада по време на поста. Тогава менюто е ограничено,...
Виенски шницел
Много ми се ядат шницели, каза половинката. Ама онези от кайма ли или от месо, попитах аз? От месо, от...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Facebook