Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Спагети с домати, чили и риба тон



        Добави в любими         Коментирай         Отпечатай         Изпрати
Едно предложение с риба и паста, в което вярвам ще се влюбите.


за 4 порции

350 г спагети
1 малка глава лук
500 г домати
2 с.л зехтин
1 червена люта чушка
140 г -консерва риба тон в собствен сос
магданоз
босилек
сол


Спагетите сваряваме по указанието на опаковката. През това време нарязваме на ситно лука и доматите и ги задушаваме в тенджера с зехтин. Чушката отрязваме на половина отстраняваме семената и нарязваме на ситно - добавяме я в тенджерата. Задушаваме всичко за няколко минути.
Изцедените спагети добавяме към соса в тенджерата и прибавяме наситнената риба тон, магданоза, босилека, солта - готвим няколко минути и сервираме.
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Пица от лимец с риба и каперси
· Салата с кълнове и риба тон
· Брускети асорти
· Пъстърва с пържена салвия и хрупкава чеснова поръска с орехи
· Паламуд плакия по варненски
· Платерина плакия по Варненски
· Полезните морски дарове
· Как да: Почистим риба
· Как да: Изберем прясна риба
· Домашен сметанов сладолед с орехов крокан
· Свежите безалкохолни напитки на лятото
· Изкуството на късната лятна вечеря
· Долма по иракска рецепта
· Тархана чорба
· Пролет, лято, есен, зима - за барбекюто в сърцето ми място винаги има
Неделя
27
Ноември 2022
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2
3
4
5
6

7
8
9
10
11
12
13

14
15
16
17
18
19
20

21
22
23
24
25
26
27

28
29
30
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Пиле печено на сол
Предлагам ви една рецепта, която става изключително бързо и не се налага „да се въртите” около печката....
Празнична торта - Великденско гнездо
Гергана от Варна: "Бих искала да участвам и с още едно предложение, за великденски десерт - една много...
Смутито завладява с финес здравословното хранене
Всички искаме в динамичния си начин на живот да успяваме да се храним здравословно. Това вълнува все...
Оризови нудъли със зеленчуци
Сварих оризовите нудъли, трябва им малко време общо взето. Запържих чесън с моркови, добавих гъби...
Всичко за яйцата - II
Как да проверим свежестта на яйцата Ако имате яйца, в чиято свежест се съмнявате – подарени, купени...
Вегетариански дюнер
Ако са ви останали от кюфтенцата с булгур, просо и елда, ви предлагам една лесна идея как да ги оползотворите....
Суровоядска разядка със сушени кайсии
Тази разядка е съвсем простичка за изпълнение, но е идеална гарнитура или сос към много ястия. Веган,...
Крем супа с тиквички, пилешко и босилек
За наличието на тиквички у дома вече споделих. Някои хора казват, че супа могат да консумират само в...
Как да приготвим: Раци
Раците са едни от най-вкусните лакомства, които ни предлага природата. За съжаление все по-рядко хапваме...
Постен кокосов кекс с какао
За този кекс не ви трябват миксери, бъркалки, щуротии. Всичко забърквам в една купа, спазвайки основното...
Постни банички с праз и маслини
Много лесна и семпла рецепта за постни банички с праз и маслини. Хубава се получи. Ще ви споделя как...
Миризма на пържено? Да бягаме или да похапнем сладко
Пържените храни са вкусни – мазни и с хрупкава коричка, устата ни се налива със слюнка само още щом усетим...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook