|
Виж още статии за: Рецепти · Десертите · Тестени рецепти · Идеи за закуска · Рецепти за палачинки · Рецепти за начинаещи ·
2012-01-29 #4 Инна Георгиева Здравех Фифи сигурно си гледала другата рецепта от линка в коментарите, която е с праскови. Тази тук няма, т.е пробвай тази рецепта и няма нужда да заместваш. Някаква главна роля по принцип прасковата няма. Обогатяване на полезния състав на храната най-вече и разбира се лек вкус на праскова 2012-01-28 #3 fifi иННа ,моляте поясни ми ролята на прасковите. зимата като ги няма с какво ги заменяш благодаря. 2012-01-22 #2 Инна Георгиева Еее на ония то да ги мяташ във въздуха им е цаката (според любимия) )) В гофретника какво тесто се ползва? С набухвател или без? Понеже тук има бакпулвер, но на другите палачинки не се слага, уж. По принцип като текстура стават малко по-различни от палачинките (тези на любимия поне де) и идеята е да сложиш една върху друга няколко и да ги залееш и да си отрежеш като парче торта, ето тук http://www.hera.bg/s.php?n=1635 на последната снимка от албум се вижда добре какво имам предвид. Не можела да изяде цяла, леле, леле Чиния нали? 2012-01-22 #1 Наталия Мариова Инче, златна си На мен обръщането на палачинките ми е голям проблем, заради което и си взех гофретник, но не ми е хрумвало да ги правя така - наистина си хитруша )) Пък и честно казано, някой път не ми се яде цяла, така е идеално. Мерси! Виж още статии за: Рецепти · Десертите · Тестени рецепти · Идеи за закуска · Рецепти за палачинки · Рецепти за начинаещи ·
|
Оризово фиде с пиле и броколи
Моето оризово фиде е с дебелина 1 мм, опаковка от 200 грама - използвала съм около 1/4 от опаковката....
Виенски шницел
Много ми се ядат шницели, каза половинката. Ама онези от кайма ли или от месо, попитах аз? От месо, от...
Вкусни десерти с тиква
Тиквата е любим есенен плод, но при нея има една особеност - тя просто е толкова голяма! Затова често...
Обредна пита с квас за Бъдни вечер
В миналото жената, която замесвала обредния хляб за Бъдни вечер, трябвало да е с добро семейство, да...
Възможно ли е замразената риба да е по-добра от прясната?
За любителите на рибата и морските дарове е мечта да живеят в крайбрежен град и да се наслаждават на...
Индийска кухня - Къри с кладница, кашу и зеленчуци
Макар, че у нас под "къри" се разбира смес от подправки, в индийската кухня най-често за къри се приема...
Освежаващи летни напитки: Ягодова лимонада
Горещ летен ден в града...Всичко, за което мислите, е как да се докопате до нещо студено и разхладително,...
Печена тиква с ябълки, круши и дюли
Обичам есенните дни, в които уханна топлина на печена тиква и плодове се носи от фурната. Точно в такива...
Мляко от семена и ядки
Млякото е прекрасен източник на белтъчини и калций, но преди всичко за малките деца. След 3-годишна възраст...
Салата от спанак, цвекло, синьо сирене и орехи
Нещо свежо и набързо. Изберете по-дребен спанак, за да не се налага да режете листенцата.
две шепи...
Свежа лятна напитка с праскови и босилек
Кой да предположи, че босилекът, освен основна съставка на любимото ни песто „Дженовезе“ и неизменна...
Яхния с охлюви и лапад
Тази рецепта ни изпрати и сподели Величка Христова
"През пролетта има много дъждове, а след дъжд отвсякъде...
|
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |