![]() |
|
Виж още статии за: Рецепти · Есента · Десертите · Есенната кухня · Десерти с плодове · Тиквата · Рецепти за Есенни десерти · Рецепти с тиква · Рецепти за начинаещи · Кръстовден · Рецепти с дюля · печена тиква ·
![]() 2012-10-28 #5 ![]() lili_vanili Мдаммм сезонът на тиквите. Лошото е, че трябва да си я ям сама, затова и рядко правя. Цигулката е любимия ми сорт, т.к. е сладка дори без захар или мед. Миналата година захраних бебето ми с тиква, беше му фаворит! 2012-10-28 #4 ![]() lili_vanili Мдаммм сезонът на тиквите. Лошото е, че трябва да си я ям сама, затова и рядко правя. Цигулката е любимия ми сорт, т.к. е сладка дори без захар или мед. Миналата година захраних бебето ми с тиква, беше му фаворит! ![]() Виж още статии за: Рецепти · Есента · Десертите · Есенната кухня · Десерти с плодове · Тиквата · Рецепти за Есенни десерти · Рецепти с тиква · Рецепти за начинаещи · Кръстовден · Рецепти с дюля · печена тиква ·
|
![]() ![]() ![]() ![]() Никулденски шаран със сини сливи
Едно предложение за празника на Свети Николай, когато на масата задължително присъства шаранът.
шаран...
![]() ![]() ![]() Хумус
Хумусът е типично ястие за Близкия Изток и арабските страни. Може да се поднася като разядка или мезе,...
![]() ![]() ![]() ![]() Ghriba - марокански сладки
След пътеписа за Мароко на Анелия и статията й за Мароканската кухня, бях много впечатлена и вдъхновена....
![]() ![]() ![]() Кюфтета от булгур, просо и елда
Тази година половинката реши, че ще се включи в постите и това е причина да приготвям някакви осреднени...
![]() ![]() ![]() ![]() Добруджанки
През останалите дни от седмицата хапвам само мюсли и сурови ядки за закуска, но в неделя, когато всички...
![]() ![]() ![]() Брашното – някои го предпочитат черно
Бързам да уточня, че определението “черно” в заглавието е по-скоро преносно и обобщаващо. Иде реч за...
![]() ![]() ![]() Киноа – свещената храна на инките
Опитах я, защото педиатърката ми я препоръча да я включа в менюто на малката ми дъщеря, наравно с елдата,...
![]() ![]() ![]() Соевият сос
Кой е най-характерният вкус в кухнята на Източна Азия? Разбира се, този на соевия сос – с него в тази...
![]() ![]() ![]() Конфитюр от грозде
Това не е (само) рецепта за конфитюр от грозде. Това е семеен спомен, за това как баба ми разкри любовта...
![]() ![]() ![]() Всичко за яйцата - I
Яйцата са един от основните хранителни продукти. От тях можем да си приготвим както бърза и лесна закуска,...
![]() ![]() Витаминозна зелена салата
Предлагам ви една изключително полезна комбинация с червено цвекло. Ето и как да приготвите тази вкусна...
![]() ![]() ![]() Подправени масълца
Подправените масла са страхотно допълнение към топли ястия а в някои случаи се готви и самия продукт...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |