![]() |
|
Виж още статии за: Десертите · Тестени рецепти · Десерти с плодове · От стария тефтер · Рецепти с Ябълки ·
![]() Виж още статии за: Десертите · Тестени рецепти · Десерти с плодове · От стария тефтер · Рецепти с Ябълки ·
|
![]() ![]() ![]() ![]() Крем супа с тиквички, пилешко и босилек
За наличието на тиквички у дома вече споделих. Някои хора казват, че супа могат да консумират само в...
![]() ![]() ![]() Пълнен заек
Тази рецепта ни изпрати Дими Добрева от Варна. От името на всички дами (и господа), които четат Hera.bg,...
![]() ![]() ![]() Печен миш маш
Обичам миш маш, а също и печени зеленчуци. За това реших да комбинирам и се получи това зеленчуково ястие.
...
![]() ![]() ![]() Коледните пости
След Коледни заговезни от 15 ноември (до 24 декември включително) започват Рождественски пости или така...
![]() ![]() Салата от спанак, цвекло, синьо сирене и орехи
Нещо свежо и набързо. Изберете по-дребен спанак, за да не се налага да режете листенцата.
две шепи...
![]() ![]() ![]() ![]() Трюфелите – по- ценни от злато
Трюфелите отдавна са символ в цял свят на лукса, благосъстоянието и като цяло на гурме кухнята. Познати...
![]() ![]() Постни арменски сармички
Ако са ви омръзнали обичайните рецепти за лозови сърми и искате да опитате нещо ново и все пак традиционно...
![]() ![]() Aфродизиаците в ежедневното ни меню
Връзката между храната, която консумираме, и сексуалната ни кондиция, е позната още от Древността. Сексуалната...
![]() ![]() ![]() Празен хладилник и внезапни гости. Помощ!
На всеки му се е случвало да го изненадат внезапни гости. Не от онези неприятните, с които през цялото...
![]() ![]() Лесен кекс с орехи
Кексът може да изглежда много лесна работа за някои, но за мен дълго време беше пълна мъгла. Докато не...
![]() ![]() Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем, ден 1
Коледните пости у дома, за моя изненада, тази година се увеличиха с още един решил да ги спазва: моето...
![]() ![]() ![]() Шоколадов терин с кестени
Шоколад и кестени е интересна комбинация за сладкиш, който всеки трябва да опита. Няма как да го объркаш...
![]() ![]() Японската кухня - I
Японската кухня не прилича на никоя друга. Жителите на страната на изгряващото слънце считат, че всяко...
![]() ![]() ![]() Ризото в розово
На пръв поглед цвета на това ризото може да те стъписа, защото в този цвят сме свикнали да виждаме най-вече...
![]() ![]() ![]() Кекс със сладко
Опитайте тази изключително лесна рецепта за кекс. В нея няма нито яйца, нито мляко, така че е подходяща...
![]() ![]() Кокосовото мляко
Много хора по една или друга причина не искат да консумират прясно мляко – дали защото са вегетарианци,...
![]() ![]() ![]() Патладжанът – историята на един плод
Родом от региона на Индия, култивиран преди около 4000 години, днес патладжанът е разпространен в почти...
![]() ![]() ![]() За тиквичките с любов - II
В нашия дом
Тиквичките могат да се приготвят по много начини: печени, варени, задушени, пържени. В някои...
![]() ![]() ![]() Тиквените семки
Есента е сезона на тиквата. Вероятно я обичате печена, на тиквеник или, ако имате страст към екзотичните...
![]() ![]() ![]() ![]() Сладкиш със сини сливи
През този сезон плодовете са в изобилие, а ето че дойде ред и на сините сливи. Рядко приготвям сладкиши,...
![]() ![]() Телешки стек, маринован в бърбън Jim Beam
Набързичко да си спиша обещаното за
Телешки стек, маринован в бърбън Jim Beam, със салса с патладжан...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |