Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Пици в американски стил – как "Доминос" поддържат стандарта



        Добави в любими         Коментирай         Отпечатай         Изпрати
Пицата е храна, която се радва на голяма популярност по целия свят. Тя е обичана от всички и се отличава с вкуса си и с удоволствието, което носи при консумация. А пиците в американски стил съблазняват и със своята пухкава основа, хрупкава коричка и обилно количество добавки. “Доминос” е една от водещите пицарии, която предоставя всичко това на своите клиенти. Но как тя успява да поддържа висок стандарт и да предлага автентични американски пици?


Как "Доминос" поддържат стандарта?



Едно от основните им предимства е тяхната последователност и постоянния им стремеж да предлагат на клиентите си само висококачествени пици. Това се постига чрез:
използване на пресни продукти – основата на вкусната пица започва с качествени съставки. Ежедневно във всяка пицария на се доставят пресни и висококачествени продукти. Това гарантира, че всяка пица е възможно най-свежа и вкусна;
обучен персонал – бързото обслужване и високият стандарт при приготвянето на храната са възможни благодарение на задължителното обучение, което всеки нов служител на пицарията преминава. По този членовете на екипа усвояват до съвършенство всички стандарти на марката и ги прилагат във всяка задача;
иновативни технологии – в допълнение към традиционните методи, "Доминос" внедряват и новаторски технологии в процеса на приготвяне и доставка. От онлайн поръчки до проследяване на доставката в реално време, dominos.bg e удобна платформа, която улеснява клиентите и подобрява ефективността на услугите;
постоянен контрол на качеството – "Доминос" не е само доставка на пица. Целият им екип се стреми към съвършенство. Редовните проверки на качеството и системата за обратна връзка от клиентите са съществена част от тяхната стратегия за поддържане на високите стандарти. Всяко действие е възможност за подобрение и иновация;
адаптивност към клиентските предпочитания – "Доминос" внимателно следят за променящите се вкусове и предпочитания на клиентите. Те са разбрали, че за да поддържат своята популярност сред клиентите, е необходимо да са гъвкави и да се адаптират бързо към новите тенденции.



Кои са основните характеристики на пиците в американски стил?



Традиционно, тестото на американската пица е по-дебело и пухкаво, което ѝ придава изключителна мекота. За да стане толкова меко и да втаса до перфектната пухкавост, са нужни стриктни пропорции между брашното, водата, маята и маслото. В "Доминос", този процес се взема на сериозно и по този начин се постига идеалната текстура, която клиентите обожават.
Американските пици са известни с това, че при тях добавките не се пестят. В Dominos това са обилни и богати на вкус слоеве от сирена, разнообразие от колбаси – от пеперони до бекон и пилешко, както и свежи зеленчуци, които се режат и подготвят всеки ден. Това не само увеличава вкусовите качества, но и създава изключително апетитно ястие, на което е трудно да се устои.
Комбинацията от пухкава основа и изобилие от добавки е тайната на приготвянето на това тестено изделие с наситен и богат вкус, който е труден за имитиране. Съвършенството е във всяка хапка. От класическите вкусове до новаторските комбинации, рецептите в менюто са специално подбрани, за да удовлетворят вкусовете на всяко небце.
"Доминос" е водеща марка на пиците в американски стил. Стремежът към качество, съчетан с богатата история и любовта към това тестено изкушение, превръща всяка поръчка в уникално преживяване. Може да сте сигурни, че ще получите вкусна и качествена храна както на място в пицарията, така и ако предпочитате да поръчате онлайн.
Виж още статии за:   Кулинар - повече за: · Рецепти за пица ·
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Пицата - от храна за бедните в Италия до любима храна в целия свят
· Пица от лимец с риба и каперси
· Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 10
· Япония триумфира над Франция на Световното първенство по сладкиши (снимки)
· Топ 5 ползи за здравето от елдата
· Как да зарадваме домашния майстор?
Виж още статии за:   Кулинар - повече за: · Рецепти за пица ·
Неделя
23
Март 2025
П
В
С
Ч
П
С
Н
1
2

3
4
5
6
7
8
9

10
11
12
13
14
15
16

17
18
19
20
21
22
23

24
25
26
27
28
29
30

31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Оризът – Ин и Ян за нашето тяло - II
Дивият ориз, за разлика от своите роднини, произхожда не от Азия, а от Северна Америка и по-точно районът...
Забравени целувки
Забравени целувки или забравени сладки са едно много лесно, бързо, икономично и ужасно вкусно удоволствие....
Помогни на Цвети! Изпрати постна рецепта
Играта "Помагам на Цвети ot Hera.bg" ще се състои от 2 до 25 декември 2013 година, включително.  Както...
Ginataang monggo - филипински десерт
Ginataang monggo е традиционен филипински десерт. С думата Ginataang филипинците назовават всякаква...
Пълнозърнести спагети с гъби и соево мляко
По време на постите или ако имате непоносимост към лактоза, тази рецепта е нещо, което можете да опитате....
Здравословното мюсли
Миксът от зърнени култури, сушени плодове и ядки се появява в началото на XX век, „изобретява го” швейцарският...
Тархана чорба
Когато някъде около 2-3. клас една съседка- туркиня ни даде пакетче с домашна тархана, помня така си...
Божествено лесен мармалад от кайсии
В светлината на слънчевите лъчи и с пулсиращия аромат на лятото, опитайте тази рецепта за мармалад от...
Меломакарона
Здравейте Цвети и Hera.bg, Почти в края на Коледните пости Ви предлагам две рецепти. Аз съм Галка,...
Алабаш: Нинджата от сем. Кръстоцветни
Алабашът е представител на голямото семейство Кръстоцветни, не толкова популярният роднина на добре познатите...
Бахар - подправката за здрав стомах и храносмилане
Някои хора, срещали бахара само в мляно състояние, смятат, че той е смес от подправки. Други не се докосват...
Кисело зеле по добруджански с месо и наденички
Както разказах в тази публикация, рецептата за Кисело зеле по добруджански научих не от някой сайт, не...
Как да пием чай със стил?
Вкъщи, на работа или сред близки приятели можем да пием чай по всякакъв начин и в най-различни пози –...
Прасоризо - ризото с праз
Галина участва в играта и с втора рецепта - за основно ястие: Прасоризо - ризото с праз 2-3 стръка...
Панирани пиперки с доматен сос
Всеки сезон носи своето очарование, своите блага – така, както природата е разпоредила да стане. Силно...
Предястие с пушена скумрия
за 2 порции 250 г филе от пушена скумрия /или друга риба/ 150 гр заквасена сметана 1 стрък зелен...
Маслинова паста с босилек
Маслиновата паста, намазана на препечена филийка е един от многобройните видове брускети, които жителите...
Постен сладкиш с ябълки и грис
Постите са много труден период не само за любителите на месото, яйцата, млякото и млечните продукти,...
Критараки с доматен сос и телешки кюфтенца
Критараки е вид паста, която много прилича по форма на ориза. Често се използва в гръцката кухня, в същата...
Запечени броколи със сирене и яйца
Ако някога сте имали съмнения дали ще ви харесат броколите, сега е момента да опитате тази рецепта. Пригответе...
Кулинарните тайни на барбекюто
Лятото не е същото без поне едно хубаво барбекю с приятели. Дали е в задния двор, който обикновено се...
Най-полезният сладолед
В жарките горещи дни сладоледът ни дава свежест и наслада. Но всяка жена, поне малко загрижена за линията...
Вишновката на мама
Изпуснах точното време, в което исках да споделя тази рецепта. Но нека я има за следващите ви вишневи...
С аромат на печени чушки - II
Печене на фурна Преди много години бях изправена пред един чувал пипер и налична единствено фурна, така...
Супа от коприва с ориз, гъби и много джоджен
На Благовещение по традиция на трапезата трябва да има ястие с коприва и в това няма нищо случайно....
"Друсани" пресни картофки с подправки
Този начин на приготвяне на пресни картофки научих преди 10 години от свекърва ми, само че бяха поръсени...
Салата с патладжан и маслини
Изключително вкусна и полезна салата. От нетърпение понякога у дома недочакваме да изстине и се превръща...
Оризово фиде с пиле и броколи
Моето оризово фиде е с дебелина 1 мм, опаковка от 200 грама - използвала съм около 1/4 от опаковката....
За тиквичките с любов - II
В нашия дом Тиквичките могат да се приготвят по много начини: печени, варени, задушени, пържени. В някои...
Постни мъфини с локум
Здравейте, Цвети и Hera.bg, Отново съм аз, вашата читателка Ивелина Петрова, от град Варна. Сега Ви...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Facebook