Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Пици в американски стил – как "Доминос" поддържат стандарта



        Добави в любими         Коментирай         Отпечатай         Изпрати
Пицата е храна, която се радва на голяма популярност по целия свят. Тя е обичана от всички и се отличава с вкуса си и с удоволствието, което носи при консумация. А пиците в американски стил съблазняват и със своята пухкава основа, хрупкава коричка и обилно количество добавки. “Доминос” е една от водещите пицарии, която предоставя всичко това на своите клиенти. Но как тя успява да поддържа висок стандарт и да предлага автентични американски пици?


Как "Доминос" поддържат стандарта?



Едно от основните им предимства е тяхната последователност и постоянния им стремеж да предлагат на клиентите си само висококачествени пици. Това се постига чрез:
използване на пресни продукти – основата на вкусната пица започва с качествени съставки. Ежедневно във всяка пицария на се доставят пресни и висококачествени продукти. Това гарантира, че всяка пица е възможно най-свежа и вкусна;
обучен персонал – бързото обслужване и високият стандарт при приготвянето на храната са възможни благодарение на задължителното обучение, което всеки нов служител на пицарията преминава. По този членовете на екипа усвояват до съвършенство всички стандарти на марката и ги прилагат във всяка задача;
иновативни технологии – в допълнение към традиционните методи, "Доминос" внедряват и новаторски технологии в процеса на приготвяне и доставка. От онлайн поръчки до проследяване на доставката в реално време, dominos.bg e удобна платформа, която улеснява клиентите и подобрява ефективността на услугите;
постоянен контрол на качеството – "Доминос" не е само доставка на пица. Целият им екип се стреми към съвършенство. Редовните проверки на качеството и системата за обратна връзка от клиентите са съществена част от тяхната стратегия за поддържане на високите стандарти. Всяко действие е възможност за подобрение и иновация;
адаптивност към клиентските предпочитания – "Доминос" внимателно следят за променящите се вкусове и предпочитания на клиентите. Те са разбрали, че за да поддържат своята популярност сред клиентите, е необходимо да са гъвкави и да се адаптират бързо към новите тенденции.



Кои са основните характеристики на пиците в американски стил?



Традиционно, тестото на американската пица е по-дебело и пухкаво, което ѝ придава изключителна мекота. За да стане толкова меко и да втаса до перфектната пухкавост, са нужни стриктни пропорции между брашното, водата, маята и маслото. В "Доминос", този процес се взема на сериозно и по този начин се постига идеалната текстура, която клиентите обожават.
Американските пици са известни с това, че при тях добавките не се пестят. В Dominos това са обилни и богати на вкус слоеве от сирена, разнообразие от колбаси – от пеперони до бекон и пилешко, както и свежи зеленчуци, които се режат и подготвят всеки ден. Това не само увеличава вкусовите качества, но и създава изключително апетитно ястие, на което е трудно да се устои.
Комбинацията от пухкава основа и изобилие от добавки е тайната на приготвянето на това тестено изделие с наситен и богат вкус, който е труден за имитиране. Съвършенството е във всяка хапка. От класическите вкусове до новаторските комбинации, рецептите в менюто са специално подбрани, за да удовлетворят вкусовете на всяко небце.
"Доминос" е водеща марка на пиците в американски стил. Стремежът към качество, съчетан с богатата история и любовта към това тестено изкушение, превръща всяка поръчка в уникално преживяване. Може да сте сигурни, че ще получите вкусна и качествена храна както на място в пицарията, така и ако предпочитате да поръчате онлайн.
Виж още статии за:   Кулинар - повече за: · Рецепти за пица ·
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Пицата - от храна за бедните в Италия до любима храна в целия свят
· Пица от лимец с риба и каперси
· Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 10
· Топ 5 ползи за здравето от елдата
· Как да зарадваме домашния майстор?
· Защо да хапваме тиква: 10 причини
Виж още статии за:   Кулинар - повече за: · Рецепти за пица ·
Четвъртък
25
Юли 2024
П
В
С
Ч
П
С
Н

1
2
3
4
5
6
7

8
9
10
11
12
13
14

15
16
17
18
19
20
21

22
23
24
25
26
27
28

29
30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Коледните пости
След Коледни заговезни от 15 ноември (до 24 декември включително) започват Рождественски пости или така...
Тайните на домашната лимонада
Кой не обича прясна домашна лимонада? Тя няма нищо общо с онова газирано, подсладено и ароматизирано...
Кулинарните тайни на барбекюто
Лятото не е същото без поне едно хубаво барбекю с приятели. Дали е в задния двор, който обикновено се...
За горещините: Студено приготвени летни ястия и салати
През лятото най-малко от всичко искаме да се потим над печки и котлони. Дните са дълги, прекарваме ги...
Как да: Направиш омлет без да счупиш яйце
"За да си направиш омлет трябва да счупиш яйцата" - гласи една поговорка. Да, ама не. Ето една идея,...
Кисело зеле по добруджански
Преди няколко месеца, докато пазарувах в кварталния плод и зеленчук, подочух разговор. Една клиентка...
Красив лед
Лятото идва, а с него и горещите дни, в които често търсим нещо свежо и разхлаждащо. Гледката на коктейли...
Кайсията – шампион по бетакаротин
Слънчевата и ароматна кайсия е близък роднина на всички костилкови плодове, които се отглеждат у нас...
Печено свинско бон филе
Наскоро имах личен празник и цялото семейство се събра на късен обяд. Семейните сбирки са особено нещо....
Мъфини със спанак и синьо сирене
На Цветница имахме кратко пътуване извън града с децата. Сутринта минахме за благословия и върба през...
Сладко от череши
Сладкото от череши винаги го свързвам със сладоледените мелби от моето детство. И сега за разкош понякога...
Мароканската кухня – пиршество за душата - II
Присъстващ на всяко ястие е мароканският хляб (хобз) - кръгъл и плосък, тип пита, с дебела кора. Приготвя...
Попска яхния от петел
Попската яхния от петел е характерно ястие за празника на Свети Димитър 1 петел /1.500/ 1 кг арпаджик 1/2...
Пица с полента
Вкусът на това ястие изненада дори и мен. Нямах огромни очаквания, но наистина се получи чудесно, според...
Освежаващи летни напитки: Лимонада с малини, семена от чиа и зелен чай
През лятото апетитът за тежки и питателни храни намалява, но не и необходимостта от енергия, хидратация...
Aфродизиаците в ежедневното ни меню
Връзката между храната, която консумираме, и сексуалната ни кондиция, е позната още от Древността. Сексуалната...
Тиквата – склад за витамини
С напредването на есента постепенно плодовете започват да изчезват от трапезата ни. Някои от тях се опитваме...
Салата с кълнове и риба тон
Ако имате кълнове, които се чудите как да оползотворите, предлагаме ви тази салата. Тук сме използвали...
Талиателе с броколи, моцарела и сос "Болонезе"
Броколите накъсваме на малки розички и бланшираме в подсолена вода. Как се приготвя сос "Болонезе"...
Какво и как да приготвим с дюли?
След събирането на последните дарове на есента, често можем да се озовем с някоя и друга дюля. Този плод...
Кокошка с кисело зеле
Как ми се яде кокошка с кисело зеле - каза съпругът ми. Сигурно не съм ял от детските си години, голяма...
Бърз обяд с аромат на лято
Тази рецепта няма да започне с: "В забързаното ни ежедневие...". Тази рецепта ще започне с аромат на...
Как да се храним по време на летните жеги
Високите летни температури са истинско изпитание за нашия организъм. Особено нетърпими са жегите в големи...
Освежаваща напитка: Диня с мента
Парещите лъчи на слънцето карат тялото да мечтае за нещо свежо, многооо свежо и студено. Тази комбинация...
Любими есенни супи с тиква
Знам, че много хора не възприемат крем супите като сериозно ястие. Е, то някои и супата не я възприемат...
Черешов пай
Надали има жена на земята, която да не е слагала двойки черешки на ушетата като обици (е поне където...
Сладко от праскови
Сезонът на прасковите е тук. Ако имате плодни дръвчета, то сигурно се изправяте пред голямо количество...
Печен свински бут
Приготвянето на шпикован свински бут, не е бързо занимание. Но подобно на всичко сготвено бавно и с мерак...
Пълнозърнести канелени бисквити
В едно магазинче за хляб, до нас, правят подобни бисквити. Още щом ги вкусих си казах, че ще опитам да...
Соевият сос
Кой е най-характерният вкус в кухнята на Източна Азия? Разбира се, този на соевия сос – с него в тази...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Facebook