Начало
Здраве и Красота
Кариера
Моят дом
Двама+
Кулинария
Време за мен
Регистрация       e-mail:       парола:      

Суровоядски бонбони със сушени сливи


Рецепта на Милена от DeliFideli


        Добави в любими         Коментирай         Отпечатай         Изпрати
Милена от DeliFideli ни сподели една от оригиналните си и много обичани рецепти за суровоядски бонбони. В търсенето на здравословна алтернатива на любимия ни шоколад, тя стига до идеята да започне сама да прави бонбони. Пред Hera.bg Милена сподели, че държи на качеството на продуктите си и изцяло се придържа към принципите на достъпното здравословно хранене. В същото време е достатъчно смела да съчетава разнообразни вкусове или да залага на традиционни, но в необичайни комбинации. Рецептата, която сподели специално за Hera.bg, e точно такава:



Суровоядски бонбони със сушени сливи:

150 гр сушени сливи – блендирани на пюре
20 гр конопен протеин
20 гр ленено семе смляно
10 гр чия
50 гр кокосови стърготини
60 гр мед, може да го замените със фурми


"Това е една от любимите рецепти за бонбони на дъщеря ми. За рецептата не се изисква кой знае както като приготовление - само да имате блендер.

Смесвате всичко до хомогенна смес и овалвате в конопено семе или кокосови стърготини. Може да ги направите на бонбони или малки барчета.

Съхранявайте затворени в кутия и консумирайте с удоволствие."


Прочети повече за Милена и DeliFideli от интервюто, което даде за нас
Вашият коментар
* Моля, използвайте КИРИЛИЦА, по лесно е и за писане и за четене. НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви.
Име:
e-mail:
 код:
информирай ме, ако някой друг коментира тази тема
· Тайните на вкусната и полезна зелена салата
· Лятна суперсалата с кейл, спанак и авокадо
· Пролетна салата с кълнове и авокадо
· Салата от пшеница, гулия и сушени череши
· Полезните сушени плодове на нашата трапеза
· Нетрадиционни идеи за традиционната печена тиква
· Боб чорба по манастирски
· Бърз обяд със спанак, чери домати, яйца и самардала
· Телешки стек, маринован в бърбън Jim Beam
· Гриловани патладжани с леща и ароматни подправки на фурна
· Патладжанена разядка
· Любими есенни супи с тиква
· Домашен сметанов сладолед с орехов крокан
· Торта със стар козунак без печене
· Любимите сладки на Hera.bg
· Обръщана баница с праз, тиквички, овче сирене и пресен джоджен
· Tелешки кюфтенца с тиквички и магданоз в доматен сос
· Искате да носите обяд в офиса, но се чудите как точно става? Съвети за начинаещите
· Пита от многолистно тесто с аспержи, лук, синьо сирене, сметана и мащерка
· Изпитана рецепта за домашна горчица
· Как да направим плато сирена?
Четвъртък
5
Август 2021
П
В
С
Ч
П
С
Н
1

2
3
4
5
6
7
8

9
10
11
12
13
14
15

16
17
18
19
20
21
22

23
24
25
26
27
28
29

30
31
Абонирай се за новости
Така няма да пропускаш новите и интересни неща
Вкусна баклава
У дома си облизват пръстите с тази баклава. Сладичка! Така на нас най-много ни харесва! Малките парченца...
Песто Дженовезе - кулинарно изкушение от Италия
За повечето от нас италианската кухня се свързва най-вече с така типичния сос на доматена основа върху...
Винен кебап от гъби кладница
Тъй като по молба на читател (и за радост на половинката) приготвих винен кебап от свинско месо, за себе...
Вишневи хрупки
Тази година нашата вишна роди по-малко плодове, нямаше достатъчно, за да направя сладко от вишни, но...
Как да познаем истинския мед
Медът е един от най-невероятните дарове на природата. В съдържанието му преобладават фруктозата и глюкозата...
Пълнозърнести спагети с гъби и соево мляко
По време на постите или ако имате непоносимост към лактоза, тази рецепта е нещо, което можете да опитате....
Обреден хляб за Кръстовден
Харесвам идеята да запазим нашите стари традиции и ритуали, искам да останат записани някъде, ако някой,...
Обредна пита с квас за Бъдни вечер
В миналото жената, която замесвала обредния хляб за Бъдни вечер, трябвало да е с добро семейство, да...
Пилаф "Трите зърна"
Пилафът е едно традиционно ястие от Арабския свят и Ориента. Но както всяка традиция, всеки я разбира...
Какво и как да приготвим с дюли?
След събирането на последните дарове на есента, често можем да се озовем с някоя и друга дюля. Този плод...
Как да съхраним картофи през зимата
В нашата страна картофите са основен продукт в зимното меню. Независимо дали ги печем, варим или пържим...
Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем, ден 3
Снощи хапнахме Супа от коприва и пащърнак. Когато e сезон, се снабдявам с по-голямо количество коприва,...
Здраве    Красота    Мода    Моят дом    Двама+    Кулинария    Време за мен    RSS     Реклама     Контакти
Hera.bg. Използването на материали разрешено само с писмено съгласие на Hera.bg
Hera.bg в Google+ и Facebook