![]() |
|
Виж още статии за: Рецепти · Кулинар - повече за: · Полъхът на Изтока · Подправките · Япония, Японска кухня · Китайската кухня · Рецепти за сосове · Ферментиралите храни ·
![]() 2010-02-12 #7 ![]() Milena Drajkova Пилешко-най ефектно крилца-за 2 часа в марината-соев сос,мед и малко олио,след това се овалват в суров сусам и се пържат-но и рецептата на Цвети изглежда отлично,ще опитам. 2010-02-11 #6 ![]() Цвети Опасни кулинарки, ей. Ако не ме познава човек, ще рече, че само край печката стоя, хахахахха. ![]() 2010-02-11 #5 ![]() Инна Георгиева В моята Цвети пък има кока кола. Аз също ползвам мед - особено с портокалов сок на пилешки бутчета.. ![]() ![]() Виж още статии за: Рецепти · Кулинар - повече за: · Полъхът на Изтока · Подправките · Япония, Японска кухня · Китайската кухня · Рецепти за сосове · Ферментиралите храни ·
|
![]() ![]() ![]() Мъфини със спанак и синьо сирене
На Цветница имахме кратко пътуване извън града с децата. Сутринта минахме за благословия и върба през...
![]() ![]() ![]() Как да: Почистим череши/вишни от костилки
И така, ако си попаднал на този пост е ясно, че вероятно нямаш уред за отстраняване на костилки, като...
![]() ![]() „Вкусът на България в четири сезона“: Опитайте тези прекрасни рецепти от книгата на Иван Звездев
След феноменалния успех на „Вкусът на България“ любимият кулинар на България Иван Звездев отново събира...
![]() ![]() ![]() Скариди с чесън и копър
Съвършените неща са прости. Те нямат нужда от нищо повече и нищо по-малко. Блюдо от скариди с чаша вино...
![]() ![]() ![]() ![]() Добруджанки
През останалите дни от седмицата хапвам само мюсли и сурови ядки за закуска, но в неделя, когато всички...
![]() ![]() Лимонова трева - подправка, билка и козметика
Латинското й наименование е Цимбопогон (Cymbopogon), но е известна с по-простичкото - лимонова трева....
![]() ![]() ![]() Тиквата – склад за витамини
С напредването на есента постепенно плодовете започват да изчезват от трапезата ни. Някои от тях се опитваме...
![]() ![]() ![]() Цвят и апетит – синестезия на сетивата
Замисляли ли сте се за цвета на храната, която ядете всеки ден? Вероятно в менюто ви присъстват много...
![]() ![]() Предястие с пушена скумрия
за 2 порции
250 г филе от пушена скумрия /или друга риба/
150 гр заквасена сметана
1 стрък зелен...
![]() ![]() ![]() Всичко за яйцата - I
Яйцата са един от основните хранителни продукти. От тях можем да си приготвим както бърза и лесна закуска,...
![]() ![]() Салата от кестени, земна ябълка и постна майонеза
Кестените съдържат доста калории, но пък нямат много мазнини, повдигат тонуса и са чудесен източник на...
![]() ![]() ![]() Как да си приготвим ароматен зехтин
Студено пресованият зехтин има наситен маслинен дъх, които придава неповторим вкус на всяко ястие. Златното...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |