![]() |
|
Виж още статии за: Рецепти · Здравословната кухня · Постни рецепти · Вегетариански рецепти · Есента · Ястия на фурна · Есенната кухня · Рецепти без глутен · Супи · Рецепти за Строг пост · Рецепти с пипер и чушки · Доматите ·
![]() 2010-10-11 #5 ![]() Инна Георгиева Изолда, пробвах вариант и с морков и с тиквичка (тях не съм пекла, а леко сварила), пак добре стана. ![]() Виж още статии за: Рецепти · Здравословната кухня · Постни рецепти · Вегетариански рецепти · Есента · Ястия на фурна · Есенната кухня · Рецепти без глутен · Супи · Рецепти за Строг пост · Рецепти с пипер и чушки · Доматите ·
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Печена тиква с ябълки, круши и дюли
Обичам есенните дни, в които уханна топлина на печена тиква и плодове се носи от фурната. Точно в такива...
![]() ![]() Оризово фиде с пиле и броколи
Моето оризово фиде е с дебелина 1 мм, опаковка от 200 грама - използвала съм около 1/4 от опаковката....
![]() ![]() ![]() С дъх на… чесън
За чесъна и вампирите всички знаем. За чесъна и бацилите обаче някак все забравяме и то не случайно....
![]() ![]() Аранчини - италиански оризови топки
Симпатичните аранчини са много характерни за сицилианската кухня. Оризовите топки се пълнят с различни...
![]() ![]() Кюфтета от тиквички
Кюфтенцата от тиквички са една често приготвяна рецепта от домакинствата. И като такава може да се срещне...
![]() ![]() Лимецът и спелтата
От няколко години в България, под общия знаменател на здравословното и полезно хранене, все по-често...
![]() ![]() ![]() Нахут с печен пипер и праскова
Ако някой иска да ме попита защо има праскова тук, няма да мога да му отговоря много логично. Просто...
![]() ![]() ![]() Руколата – свежа и пикантна
Невзрачните зелени листенца на руколата (Eruca sativa) са се превърнали в символ на изискан вкус – присъстват...
![]() ![]() ![]() Най-голямата билка в света - бананите
Знаете ли коя е най-голямата билка в света? А кой може много бързо да ви повдигне настроението? Или пък...
![]() ![]() ![]() Салата с портокалов дресинг
Този домашно приготвен портокалов дресинг добавя необикновен сладко-кисел привкус към салатата като едновременно...
![]() ![]() ![]() ![]() Домашни "форнети"
Малко е като реклама, но в повечето градове под името "форнети", преди години, стартираха закуски приготвени...
![]() ![]() ![]() Пълнозърнести канелени бисквити
В едно магазинче за хляб, до нас, правят подобни бисквити. Още щом ги вкусих си казах, че ще опитам да...
![]() ![]() ![]() Хумус
Хумусът е типично ястие за Близкия Изток и арабските страни. Може да се поднася като разядка или мезе,...
![]() ![]() ![]() ![]() Добруджанки
През останалите дни от седмицата хапвам само мюсли и сурови ядки за закуска, но в неделя, когато всички...
![]() ![]() Картофи на фурна със свинско и прясна чубрица
Прясната чубрица има по-нежен аромат от сушената, наскоро имах възможност да си набера за това и присъства...
![]() ![]() ![]() Вегетариански дюнер
Ако са ви останали от кюфтенцата с булгур, просо и елда, ви предлагам една лесна идея как да ги оползотворите....
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |