![]() |
|
Виж още статии за: Рецепти · Есенната кухня · Ястия на фурна · Рецепти с месо · Чуждестранна кухня · Българската кухня · Зимна кухня · Рецепти със свинско · Агнешкото · Ориенталската кухня · яхнии ·
![]() 2016-09-16 #5 ![]() Владимира Петрова На скара,невероятно! ![]() Виж още статии за: Рецепти · Есенната кухня · Ястия на фурна · Рецепти с месо · Чуждестранна кухня · Българската кухня · Зимна кухня · Рецепти със свинско · Агнешкото · Ориенталската кухня · яхнии ·
|
![]() ![]() ![]() ![]() Морковите – позната "супер храна"
В последните години все повече се говори за т.н. „супер храни”, в които има висока концентрация на витамини,...
![]() ![]() ![]() Лимецът и спелтата - II
СПЕЛТАТА
Историята на спелтата е на близо 7 хиляди години. Това е една от първите култури използвана...
![]() ![]() ![]() ![]() Крем от авокадо и банан
Времето за приготвяне на този лек крем е около 30 минути (15 мин. подготовка + приготвяне , 15 мин. престояване...
![]() ![]() ![]() Рости с праз и шишчета с бяла риба
Рости (Rosti ) е традиционно швейцарско ястие. В основата си то се състои от картофи, с различни добавки,...
![]() ![]() ![]() Пълнен заек
Тази рецепта ни изпрати Дими Добрева от Варна. От името на всички дами (и господа), които четат Hera.bg,...
![]() ![]() ![]() ![]() Кюфтенца с булгур, броколи и таханов сос
Булгурът има високо съдържание на въглехидрати, но за сметка на това и също високо съдържание на фибри....
![]() ![]() ![]() ![]() Фъдж с кокос
Този десерт става изключително бързо, а вкусът му е страхотен. Макар наречен фъдж, тук по-скоро идеята...
![]() ![]() ![]() Как да познаем истинския мед
Медът е един от най-невероятните дарове на природата. В съдържанието му преобладават фруктозата и глюкозата...
![]() ![]() Студена супа от тиквички
Супата от тиквички, пресни картофи и прясно мляко е чудесна студена супа, една от немногото, които да...
![]() ![]() Нахутът - вкусен, здравословен и диетичен
С Инна онзи ден се шегувахме помежду си, че толкова обичаме нахут и в Хера имаме толкова рецепти с нахут,...
![]() ![]() ![]() ![]() Лучник с пълнозърнесто брашно
Лукът винаги е имал място на българската трапеза, въпреки дъха, който оставя след консумация. И ако в...
![]() ![]() Aфродизиаците в ежедневното ни меню
Връзката между храната, която консумираме, и сексуалната ни кондиция, е позната още от Древността. Сексуалната...
![]() ![]() Хумус с цвекло
Ако обичате цвекло и хумус, то значи в тяхната комбинация ще се влюбите. Добавям една лъжичка от дара...
![]() ![]() Магданозени кюфтенца
Както казва една приятелка: "Когато опитах тези магданозени кюфтенца, разбрах, че съм пропиляла живота...
![]() ![]() ![]() Как да си захванем квас?
В миналото нашите баби приготвяли хляба си безквасен или с квас. Комбинацията от брашно, вода и разнообразни...
![]() ![]() ![]() Оризът – Ин и Ян за нашето тяло - II
Дивият ориз, за разлика от своите роднини, произхожда не от Азия, а от Северна Америка и по-точно районът...
![]() ![]() ![]() ![]() Клафути с череши
Класиката на този френски десерт е именно с череши. Някои хора предпочитат да махнат костилките предварително....
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |