![]() |
|
Виж още статии за: Рецепти · Здравословната кухня · Постни рецепти · Вегетариански рецепти · Предястия и салати · Чуждестранна кухня · Рецепти без глутен · Рецепти за Строг пост · Рецепти с бобови култури · Зърнените култури · Ориенталската кухня · Рецепти с нахут ·
![]() 2011-09-29 #4 ![]() Катя Ихчиева Отлично, много благодаря. Точно преди три дена опитах за първи път хумус. Ходих на гости и си намазах на филийка. Много ми хареса и се чудех как се прави. 2011-09-15 #2 ![]() Инна Георгиева Досега никога не съм опитвала нахут от консерва, но от сух - да. и оххх прияде ми сееее ![]() 2011-09-15 #1 ![]() Цвети ох, че добре изглежда ![]() ![]() ![]() Виж още статии за: Рецепти · Здравословната кухня · Постни рецепти · Вегетариански рецепти · Предястия и салати · Чуждестранна кухня · Рецепти без глутен · Рецепти за Строг пост · Рецепти с бобови култури · Зърнените култури · Ориенталската кухня · Рецепти с нахут ·
|
![]() ![]() ![]() Ориз с праз, брюкселско зеле, сладък картоф и асафетида
Тази комбинация на пръв поглед е необичайна, но гарантирано - оказа се особено сполучлива.
Сладките...
![]() ![]() ![]() Коледна питка с паричка
В последните години много мои познати ми споделят, че баницата с късмети, която е характерна за първите...
![]() ![]() Боб чорба по манастирски
В котешката кухня във Вършец съм. Днес съм приготвила Боб чорба по манастирски и ще ви споделя рецептата,...
![]() ![]() ![]() Постен сладкиш с ябълки и грис
Постите са много труден период не само за любителите на месото, яйцата, млякото и млечните продукти,...
![]() ![]() ![]() Как да сготвим крехко свинско бон филе (тънкости)
Как да приготвим така бонфилето, че да остане сочно и крехко - да, има своите тънкости определено.
Както...
![]() ![]() ![]() Бонбони от фурми, портокалови корички, бадем и шоколад
Изберете натурални фурми, защото тези със захар са по-сухи и отделянето на костилката в комбинация със...
![]() ![]() ![]() Козунак + козуначени кифлички
Никога, ама никога, не помня у дома да се е правил козунак. Даже и баба не се досещам да е месила козунаци....
![]() ![]() ![]() Гроздето – сладкият дар на есента
Кога и къде за пръв път е култивирана лозата, остава неизвестно. За нея обаче четем още в старозаветните...
![]() ![]() Елда с кестени
Обичате елда, но може би се чудите как да притъпите особения й привкус ? Как да да стане още по-приятна...
![]() ![]() Супа от коприва с ориз, гъби и много джоджен
На Благовещение по традиция на трапезата трябва да има ястие с коприва и в това няма нищо случайно....
![]() ![]() ![]() ![]() Мързелив Ягодов чийзкейк
Сладкишът е без печене, става бързо и лесно. Подходящ е и за начинаещи сладкари. В оригиналната рецепта...
![]() ![]() ![]() Кулинарната традиция на глинените съдове
Понятието Българска национална кухня е доста мъгляво. Не са много ястията, които можем да наречем типично...
![]() ![]() ![]() Пресни картофи с тиквички, копър и чесън
Това е любимата ми рецепта с пресни картофи, категорично. А и, като се замисля, любимото ми пролетно...
![]() ![]() Паламуд плакия по варненски
Тази рецепта си е малко старовремска. От времето, в което никой не е броял мазното и пърженото. Семейна...
![]() ![]() Импровизиран киш с праз и бекон
Имам нещо много любимо - да приготвям храна, за която са ми споделили обични ми хора. Просто... рецепти...
![]() ![]() ![]() ![]() Рангелово блюдо
На Архангеловден жените приготвят обреден хляб наречен "рангелово блюдо" (рангелов хляб), "боговица"...
![]() |
![]() |
Здраве Красота Мода Моят дом Двама+ Кулинария Време за мен | RSS Реклама Контакти |